Robin Koops verkozen tot Ondernemer van het Jaar

Robin Koops is verkozen tot Ondernemer van het Jaar. De eigenaar van Inreda Diabetics BV ontving de prijs tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zalencentrum De Bebsel en versloeg daarmee de andere genomineerden: Slager Roy Kemna en supermarkthouder Guido Brandenbarg. Koops ontwikkelde met zijn bedrijf afgelopen jaar een kunstmatige alvleesklier, een baanbrekende oplossing voor suikerpatiënten. Hij kreeg daarvoor ook al de landelijke Herman Wijffels-publieksprijs van de Rabobank. Koops, zelf ook suikerpatiënt, liet weten dat ‘gezond zijn’ de grootste prijs is die hij kan winnen, maar was verheugd met zijn uitverkiezing. Hij volgt Hans Harmsel van Mercom op als Ondernemer van het Jaar en mag nu traditioneel het eerste biertje tappen tijdens het Borreluurtje van het School-en Volksfeest.

ondernemervhjaar

Guido Brandenbarg, die voor de tweede keer naast de prijs greep, en Roy Kemna behaalden als nummers twee en drie opmerkelijk genoeg evenveel stemmen van de aanwezige ondernemers. Na het welkomstwoord van voorzitter Roel Jochems hield Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland een korte lezing voor de leden van Goor Collectief.

Gerelateerde berichten

  • winnaar-innovatie-publieksprijs11 december 2013 Kemna, Brandenbarg en Koops genomineerd Roy Kemna, Robin Koops en Guido Brandenbarg zijn dit jaar genomineerd voor de titel 'Ondernemer van het jaar' in Goor. De jonge Kemna, slager uit Hertme, runt nu meer dan een jaar […]
  • Koops geeft startsein borreluurtje27 juni 2014 Koops geeft startsein borreluurtje Het traditionele borreluurtje is zojuist afgetrapt door Robin Koops en Erwin Zwierink. De ondernemer van het jaar en de Schoolfeestvoorzitter hieven het glas en proostten op een geslaagde […]
  • De Reggehof, Inreda BV en FS Solutions genomineerd voor Ondernemer van het jaar19 november 2019 De Reggehof, Inreda BV en FS Solutions genomineerd voor Ondernemer van het jaar Theater en verenigingscentrum De Reggehof/RH Events, FS Solutions en Inreda BV zijn genomineerd voor de titel Goors ondernemer van het jaar. Deze wordt gekozen tijdens de […]
  • kunstalvleeslklier27 maart 2012 Gorenaren ontwikkelen kunstmatige alvleesklier Onderzoekers van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en het Goorse bedrijf Inreda Diabetic B.V. zijn erin geslaagd een kunstmatige alvleesklier te ontwikkelen die automatisch de […]
  • Inreda Diabetic ondernemer van het jaar16 januari 2020 Inreda Diabetic ondernemer van het jaar Inreda Diabetic is vanavond gekozen tot ondernemer van het jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zaal De Bebsel. Het bedrijf van Robin Koops heeft […]