Robin Koops verkozen tot Ondernemer van het Jaar

Robin Koops is verkozen tot Ondernemer van het Jaar. De eigenaar van Inreda Diabetics BV ontving de prijs tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zalencentrum De Bebsel en versloeg daarmee de andere genomineerden: Slager Roy Kemna en supermarkthouder Guido Brandenbarg. Koops ontwikkelde met zijn bedrijf afgelopen jaar een kunstmatige alvleesklier, een baanbrekende oplossing voor suikerpatiënten. Hij kreeg daarvoor ook al de landelijke Herman Wijffels-publieksprijs van de Rabobank. Koops, zelf ook suikerpatiënt, liet weten dat ‘gezond zijn’ de grootste prijs is die hij kan winnen, maar was verheugd met zijn uitverkiezing. Hij volgt Hans Harmsel van Mercom op als Ondernemer van het Jaar en mag nu traditioneel het eerste biertje tappen tijdens het Borreluurtje van het School-en Volksfeest.

ondernemervhjaar

Guido Brandenbarg, die voor de tweede keer naast de prijs greep, en Roy Kemna behaalden als nummers twee en drie opmerkelijk genoeg evenveel stemmen van de aanwezige ondernemers. Na het welkomstwoord van voorzitter Roel Jochems hield Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland een korte lezing voor de leden van Goor Collectief.