Derde wint playbackshow Twenthe

Het derde elftal van Twenthe heeft zondagmiddag de playbackshow bij de Tricolores op haar naam geschreven. In een bomvolle kantine op sportpark ’t Piepwillem werden zij door de jury, bestaande uit Hanneke Hoomoedt, Martijn van de Einde en Peter Boeyen, als beste beoordeeld. Het derde verscheen op de bühne met Anton aus Tirol, André van Duin, Mickie Krause, Rednex en Zanger Rinus, maar de blinkvanger werd Psy met het nummer Gangnam Style. Het dameselftal, dat vorig jaar de eerste editie won, eindigde dit jaar op de tweede plek. Een opvallende deelnemer was GFC 5. De schaarsgeklede gasten eisten de derde plek op. Een grote puinhoop met piepschuim, confetti, rijst, water en hooi was het gevolg na een geslaagde playbackshow in de kantine van Twenthe.

twenthe3playback

 http://www.youtube.com/watch?v=tA13zJDDkA8

Groot formaat