Brandweer zet lieden in het zonnetje

De brandweer heeft dit weekend na 24 jaar trouwe dienst afscheid genomen van Bart Endeman. Verder stond kazernecoördinator Erwin van Coeverden stil bij het nieuwe onderkomen, waarin de brandweerlieden inmiddels enige tijd zetelen. Verder werd een aantal jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zo is Joost Morsink nu 12,5 jaar verbonden aan de Goorse brandweer. Dick Peters ontving een verzilverd brandweerkruis voor 25 jaar dienst. En Martin ten Berge en Ruben Smit werden als nieuwe leden feestelijk onthaald.

groepsfoto brandweer goor 11 jan 2014

Gerelateerde berichten

  • High Tea bij Rode Kruis28 september 2011 High Tea bij Rode Kruis Aan het begin van het winterseizoen organiseert de Rode Kruis afdeling Hof van Twente in Goor weer een  gezamenlijke maaltijd voor ouderen en mensen met een beperking. Van de vorige keren […]
  • GFC met grote supportersschare naar Diepenveen24 mei 2019 GFC met grote supportersschare naar Diepenveen Een Goorse armada komende zondag in Diepenveen waar GFC kampioen kan worden in de vierde klasse G. Meer dan 200 supporters van de rood zwarten gaan per bus richting Salland om de ploeg […]
  • ‘Sleigh-through’ voor Mike de Lange9 februari 2021 ‘Sleigh-through’ voor Mike de Lange Hij vierde zijn 21e verjaardag in de barre vrieskou. Dit alles vanwege Corona en door de ijzige kou en de hevige sneeuwval leek een voor hem georganiseerde 'drive-through' in de sneeuw te […]
  • WMO-raad ontstemd over opmerkelijk verzoek31 januari 2011 WMO-raad ontstemd over opmerkelijk verzoek De WMO-raad heeft verbaasd en afwijzend gereageerd op het verzoek van het college om te reageren op het WMO-besluit. De WMO-raad laat bij monde van voorzitter Marcel Kummel weten dat ze […]
  • Winter Wonderland, maar dan echt….9 december 2010 Winter Wonderland, maar dan echt…. Of ik een jaarboek wilde schrijven over Goor. Maar natuurlijk, hier gebeurt zoveel! Pen ik in een mum vol, zo’n boek. Ik nam het verzoek niet eens serieus. Wie zit er nou te wachten op […]