Tegenslag voor Twenthe voor herstart

Twenthe heeft een deukje opgelopen in de titelstrijd. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis krijgt alsnog een punt in mindering naar aanleiding van het duel met Wilhelminaschool. De KNVB trok de straf eerst in, maar heeft om onduidelijke redenen de straf toch doorgezet. Twenthe weet nog niet of ze in beroep gaat. Hierdoor heeft Twenthe niet drie maar vier punten achterstand op Bon Boys. Zondag wordt de competitie hervat. Twenthe gaat op bezoek bij Hengelo. Middenmoter GFC ontvangt Wilhelminaschool, dat ook nog een extra straf kreeg opgelegd. Hector, dat halverwege de competitie knap vierde staat, ontvangt concurrent NEO.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Heinhuis opnieuw hoofdtrainer in Nijverdal21 januari 2010 Heinhuis opnieuw hoofdtrainer in Nijverdal Hans Heinhuis wordt volgend seizoen weer oefenmeester van een eerste elftal. De Goorse trainer, die Hector II na één jaar gaat verlaten, gaat opnieuw aan de slag bij SV Nijverdal, dat […]
  • Thema optocht 2020: Dit is Goor18 oktober 2019 Thema optocht 2020: Dit is Goor De Allegorische Optocht 2020 heeft als thema "Dit is Goor". Dit onderwerp kwam donderdagavond uit de koker van commissielid Mark van het Bolscher en werd omarmd door de zaal. De […]
  • Aanvraag asbestsanering kan nog net22 juli 2009 Aanvraag asbestsanering kan nog net De gemeente Hof van Twente is op zoek naar mensen die een asbestverontreiniging hebben gemeld maar de aanvraagformulieren daarvoor niet hebben teruggestuurd. De sanering van asbestwegen […]
  • Vorkink redt Enschedeër van verdrinking20 januari 2011 Vorkink redt Enschedeër van verdrinking Hans Vorkink uit Goor is in Enschede aan het eind van de middag bij een opmerkelijke reddingsactie betrokken geraakt. De Gorenaar kwam een blaffende hond tegen die hem naar zijn baasje […]
  • Foyercafé de Reggeroos officieel geopend9 oktober 2015 Foyercafé de Reggeroos officieel geopend Bezoekers waren de afgelopen maand al welkom, maar vanochtend is Foyercafé De Reggeroos dan officieel geopend door de cliënten van Aveleijn. Elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur […]