Sarah voor Wilma Middelkamp

Wilma Middelkamp mag zich vanaf heden ook rekenen tot de club van vijftigers. De familie is gisteren druk in de weer geweest met het versieren van de tuin. In het dagelijkse leven is Wilma erg actief in het verenigingsleven als secretaris bij zangvereniging Tavenu en draagt daarnaast vocaal haar steentje bij in het vrouwenkoor Shining Stars. Namens de familie wordt Wilma van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.  

jb wilmamiddelkamp 50 

 

Gerelateerde berichten

  • Marita Haverkate ziet Sarah vandaag11 februari 2016 Marita Haverkate ziet Sarah vandaag Voor Marita Haverkate was gisteren een hele meute in de weer om haar huis te versieren met een Sarah en spandoeken, vanaf vandaag mag Marita zich ook tot de club van vijftig rekenen. Het […]
  • wilma_middelkamp_5jaarlid3 juli 2012 Wilma Middelkamp’s 1e lustrum Shining Stars Wilma Middelkamp viert deze maand haar 1e lustrum bij vrouwenkoor Shining Stars. Tijdens de repetitie werd ze gehuldigd en ontving ze uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg een […]
  • Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah7 mei 2014 Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah Thea Krouwel treedt ook toe tot de club van vijftigers. De familie en vrienden willen "onze Thea" alvast van harte feliciteren en een fijne dag toewensen, ze zien erg uit naar het grote […]
  • Sarah voor Anja van den Heuvel26 februari 2013 Sarah voor Anja van den Heuvel Vandaag treedt Anja toe tot de vijftigers, de vrienden en familie heten haar van harte welkom bij de club. Via deze weg willen ze de geboren Brabantse van harte feliciteren en een fijne […]
  • Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah27 april 2013 Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah Partytime voor Irene de Lat, ze verruilt vandaag de vier voor de vijf en treedt daarmee toe tot de club van vijftigers. Namens de familie en vrienden, die voor Irene zeker op meer […]