Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk

Rob en Jeanet Slooff vieren vandaag hun 12,5 jarige huwelijk. De familie maakt zich reeds op voor het feestje dat zondagavond zal worden gevierd. Via deze weg willen ze Rob en Jeanet alvast van harte feliciteren en nog veel gezonde jaren samen toewensen. 

jb bruidspaar slooff

 

Gerelateerde berichten

  • Paul en Joanetta vieren koperen huwelijk21 juli 2012 Paul en Joanetta vieren koperen huwelijk Vandaag is het precies 12,5 jaar geleden dat Paul en Joanetta Gelen in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij vieren vandaag dus hun koperen huwelijk. De buren van de Van Eedenstraat, […]
  • jb hans natas 125 jaar12 april 2013 Koperen huwelijk voor Hans en Natasja Vandaag vieren Hans en Natasja Bruijns hun 12,5 jarig huwelijk. The Friends and the Little Friends hebben ter gelegenheid van deze mijlpaal de tuin versierd en maken zich alvast op voor de […]
  • Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd16 december 2012 Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd Vandaag vieren Robert en Chantal Hofmeijer hun koperen huwelijk. Om vandaag te kunnen feesten zijn de vrienden al vrijdagavond, ondanks de barre weersomstandigheden, begonnen met het […]
  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]
  • Mario en Linda trotse ouders van Lotte12 mei 2014 Mario en Linda trotse ouders van Lotte Mario Leotta en Linda van Huffelen hebben er sinds 9 mei een tafelgenote bij. Dat is de dag waarop hun dochter Lotte het levenlicht zag. De familie feliciteert Mario en Linda van harte en […]