Abraham vandaag voor Johan Oplaat

Tussen de Abraham`s en relax-gelegenheden is de tuin van Johan Oplaat het toneel geworden van een aflevering sport en spel nu hij vandaag 50 is geworden. De feestgangers zijn in voor een heftige party, zo sporen zij de sportieve Johan aan hard te lopen om zo de glazen goed gevuld te houden. Namens Jordy, Ilona, Melanie en mama via deze weg de hartelijke felicitaties en op naar de 100! 

jb janoplaat50

 

Gerelateerde berichten

  • 5 februari 2012 Twentekanaal weer open Er kunnen weer schepen varen door het Twentekanaal. Rijkswaterstaat heeft zaterdag een ijsbreker ingezet om het kanaal bij Goor weer bevaarbaar te maken voor de scheepsvaart. De ijsbreker […]
  • biljarten7503 juli 2013 Gerrit Bartelds Goors biljartkampioen Gerrit Bartelds heeft het Goors biljartkampioenschap in het kader van 750 jaar Goor op zijn naam geschreven. Hij klopte in een marathonpartij Gerard Waanders. Het verschil in de te maken […]
  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • ‘Overheid moet zich niet mengen in Zwarte Pieten-discussie’24 oktober 2014 ‘Overheid moet zich niet mengen in Zwarte Pieten-discussie’ Burgemeester Ellen Nauta vindt de discussie over het al dan niet afschaffen van Zwarte Piet geen zaak van de overheid. Dit antwoord op een vraag van deze site over de stellingname van het […]
  • mg 145820 maart 2013 Elf nieuwe jeugdtrainers bij vv Twenthe Bij Twenthe Goor zitten ze voorlopig niet verlegen om jeugdtrainers. Maar liefst elf enthousiaste leden hebben deze week hun papiertje behaald onder leiding van Dennis Demmers, […]