Abraham vandaag voor Johan Oplaat

Tussen de Abraham`s en relax-gelegenheden is de tuin van Johan Oplaat het toneel geworden van een aflevering sport en spel nu hij vandaag 50 is geworden. De feestgangers zijn in voor een heftige party, zo sporen zij de sportieve Johan aan hard te lopen om zo de glazen goed gevuld te houden. Namens Jordy, Ilona, Melanie en mama via deze weg de hartelijke felicitaties en op naar de 100! 

jb janoplaat50

 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Jordy van den Berg ziet halve Abraham10 juli 2013 Jordy van den Berg ziet halve Abraham Afgelopen weekend is Jordy van den Berg 25 jaar geworden. Het feestje is zaterdagavond gevierd bij De Smidse met familie en vrienden, aansluitend is Jordy op vakantie gegaan. Zijn […]
  • jb rubenterwelle 255 juni 2013 Johan Hofhuis ziet ook halve Abraham Aanstaande zaterdag wordt het feest gevierd ter ere van het feit dat Johan Hofhuis vandaag de 25 jarige leeftijd heeft bereikt. Gisteren hebben de kameraden zijn tuin al voorzien van een […]
  • Ware horrornacht voor Anne Jansen5 mei 2014 Ware horrornacht voor Anne Jansen Afgelopen weekend was Anne Jansen het middelpunt van een waar griezelfeest. Later deze maand viert de Goorse haar 18e verjaardag, nu heeft ze ter ere daarvan alvast een groot horrorfeest […]
  • Goorse groeten vanuit Chersonissos27 juli 2012 Goorse groeten vanuit Chersonissos De zomer viert in Nederland eindelijk hoogtij, maar ook buiten de landsgrenzen vermakelijk de Goorse vakantiegangers zich prima. Dennis, Dennis, Jordy, Rick, Mark, Mike en Johan zijn naar […]