Goorse band X-Static in de tent

X-Static zorgt dit jaar voor de muzikale invulling tijdens het Schoolfeest in de tent op zaterdagavond. De vijfmans-formatie herbergt drie Gorenaren. Peter Vos is de bassist, Boudewijn Kroes is drummer terwijl Ron Gerritsen als toetsenist fungeert, Tot voor kort was Ingmar Fokke nog zanger van de all-round-band maar hij is inmiddels vervangen door Emmenaar Leroy ter Braak. X-Static speelt door het hele land en heeft inmiddels veel ervaring in het spelen in feesttenten. Op donderdagavond is zoals bekend het afscheid van de Travelin’ Band XXL. Vrijdagmiddag en avond is wederom voor de Perfect Showband. De band Tilt speelt de gehele zondag in de tent. Er komt nog een extra act maar wat dat wordt is nog niet duidelijk. Zeker is wel dat de succesvolle Swing Mill niet terugkeert. De mannen van het mobiele muziekcircus vinden het na twee edities welletjes.

xstatic

X-Static speelde tijdens de afgelopen Nieuwjaarsnacht in Laren (Gld)