Twenthe verliest topper van Bon Boys

Twenthe Goor heeft een zeer gevoelige nederlaag geleden in de strijd om de titel. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor de topper van Bon Boys. Op Sportpark Piepwillem werd het 0-2 voor de bezoekers. Curieus kwam de overwinning wel tot stand voor de Haaksberger ploeg. In een mum kantelde een gelijk opgaande wedstrijd na 25 minuten. De 1-0 had namelijk niet toegekend mogen worden. De bal kwam terug van de lat, maar had de lijn niet gepasseerd. De leidsman gaf echter een doelpunt. Twee minuten later kreeg John Westerik al zijn tweede gele kaart en kon inrukken. Toen was het duel gespeeld. In het tweede bedrijf besliste Bon Boys en won het uiteindelijk verdiend. Het verschil is nu acht punten in het voordeel van Bon Boys.