Sanne geboren

De Da Costastraat heeft er een nieuwe bewoner bij. Donderdag 15 oktober is namelijk Sanne geboren! De trotse ouders, Patrick en Joanne Haarman, worden namens de hele familie van harte gefeliciteerd en veel geluk met z’n drietjes toegewenst!

 

Gerelateerde berichten

  • Wat is er in de aanbieding? Folders gedumpt3 mei 2021 Wat is er in de aanbieding? Folders gedumpt Het is een beproefd recept van de luie folderbezorger; het dumpen van het materiaal in de natuur. Deze verwerpelijke daad werd afgelopen weer in de praktijk gebracht op de […]
  • Nieuwe cursus AquaSlank van start12 april 2012 Nieuwe cursus AquaSlank van start Op 24 april gaat er een nieuwe cursus AquaSlank van start in Goor. AquaSlank is de ideale combinatie van bewegen en het aanleren van een gezond eetpatroon. Naast gewicht verliezen wordt je […]
  • Hector wint na rust van Enschedese Boys3 april 2011 Hector wint na rust van Enschedese Boys Hector blijft de titelkansen levend houden. De ploeg van trainer Ate Relker won zondag het inhaalduel met Enschedese Boys, 2-1. Concurrent DSVD won de topper van Borne en blijft twee […]
  • Van Wijnen in nieuw PR naar brons27 augustus 2011 Van Wijnen in nieuw PR naar brons Esther van Wijnen heeft zaterdag een knappe prestatie behaald bij de Triatlon van Bathmen. De Goorse sportschoolhouder werd door Remco Geerdink en Nico van Putten (zie foto) naar een derde […]
  • Horloge verloren Gijminkbuurt4 november 2013 Horloge verloren Gijminkbuurt   Zaterdag is Janet, tijdens het oud papier ophalen op Het Gijmink, haar horloge verloren. Het gaat om een titaniumhorloge van het merk Lasita. Heeft u het horloge gevonden, dat ziet Janet […]