Hedwig Krooshoop bij club van 50

Hedwig Krooshoop is blij verrast met de nodige Sarah`s ter ere van haar 50e verjaardag. De familie, buren en collega`s van de Action waren massaal uitgerukt om hun steentje bij te dragen aan de feestvreugde. Dit slechts als voorproefje, het grote feest wordt later gevierd. Namens allen wordt Hedwig van harte gefeliciteerd. 

 jb hedwig50
 

Gerelateerde berichten

  • Irene Altena ziet vandaag ook Sarah 21 maart 2014 Irene Altena ziet vandaag ook Sarah Actief en "noe een oald wief"  is de omschrijving die familie en vrienden geven bij de vandaag 50 jaar geworden Irene Altena. Naast haar werkzaamheden bij Holtmaat is Irene dagelijks druk […]
  • jb hennyscholte 503 december 2013 Sarah voor Henny Scholte in `t Hoff De familie, vrienden, buren en het "Apollo Kluppie" hebben extra uitgepakt voor Henny Scholte in `t Hoff. Maar liefst 7 Sarah`s fleuren haar tuin op ter ere van haar 50e verjaardag […]
  • Ingrid Eijkelenkamp vandaag 50 jaar7 augustus 2013 Ingrid Eijkelenkamp vandaag 50 jaar Ingrid Eijkelenkamp ziet vandaag ook Sarah. Gisteren hebben de familie en vrienden de tuin versierd en alvast de warming-up gedaan voor het feest dat aanstaande zaterdag wordt gevierd. […]
  • Anja Assink ziet vandaag Sarah3 juli 2015 Anja Assink ziet vandaag Sarah Al rijdend door de Irisstraat zal niemand het ontgaan, Anja "Aagje" Assink is toegetreden tot de club van vijftig. Gisteren was er al een geweldige menigte bijeen om haar woning te […]
  • maureen_25 jaar26 april 2012 Maureen Boomkamp vandaag 25 jaar Ook Maureen moet er aan geloven, ze is vandaag toegetreden tot de club van halve Sharah`s. De vriendinnen en familie hebben haar vandaag al flink in het zonnetje gezet, een voorproefje […]