Ladies Nights-serie bij De Reggehof

In De Reggehof vinden vanaf woensdag een reeks Ladies Nights plaats. Een all-inclusive avondje uit voor dames van alle leeftijden. Elke maand een ander thema, met verschillende workshops en een vrouwenfilm. De entree van de avond is €24,50. De aanvang van de vrouwenavond is 19.00 uur. De film die gedraaid wordt is Valentine’s day. Het thema is love.

Gerelateerde berichten

  • Goudwinkel wordt Juweliershuis3 februari 2017 Goudwinkel wordt Juweliershuis De goudwinkel in de Goorse Grotestraat wordt een juweliershuis. De Enschedese ondernemer Sarhadou Goriya zit nu vijf jaar in het centrum van Goor met de inkoop van goud. Dat blijft ook tot […]
  • Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi1 december 2017 Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi De activiteitenagenda voor dit weekeinde biedt voor de liefhebbers van het Piratenlied allereerst een mogelijkheid om vandaag bij café Johny's langs te gaan waar zender Los Banditos de […]
  • Goorse giften naar Glazen Huis22 december 2010 Goorse giften naar Glazen Huis De Serious Request-actie van Radio 3FM kan ook op Goorse steun rekenen. De uitbaters en gasten van Grand Café De Zon zijn gisteren naar het Glazen Huis in Eindhoven gegaan om 320 euro te […]
  • Steeds meer buurten gaan versieren22 mei 2013 Steeds meer buurten gaan versieren De verwachting is dat een groot aantal buurten straten in de komende weken versierd zal worden in het kader van 750 jaar Stad Goor. De stuurgroep van de organisatie heeft opgeroepen om de […]
  • Weinig publiek Hof Cultuur-markt13 september 2009 Weinig publiek Hof Cultuur-markt De Hof Cultuurmarkt heeft vandaag minder bezoekers gelokt dan door de organisatie was gehoopt. In de feesttent kwamen er door de hele dag tussen 1000 en 1500 bezoekers die deze […]