Autosleutels verloren omgeving Aldi

suzukisleutelBij een bezoek aan de Aldi is een Gorenaar zijn autosleutels verloren. Ondanks veel speurwerk heeft niemand de Suzuki-sleutels gevonden. De eerlijke vinder, die wordt verzocht contact op te nemen via tefoonnummer 06-20436350, kan rekenen op een leuke beloning.

 

Gerelateerde berichten

  • Maria Wijnands opent massage-studio14 september 2012 Maria Wijnands opent massage-studio Goor is een praktijk aan huis rijker. Maria Wijnands opent volgende week haar eigen massage-studio. Aan de Vondelstraat 1 geeft ze sportmassages en shiatsu-therapie. Verder is Maria […]
  • Portemonnee verloren (update)6 oktober 2011 Portemonnee verloren (update) Mark van Wijck is gisteren zijn donkergroene portemonnee verloren. Hij is hem waarschijnlijk kwijtgeraakt in het centrum, op de Schoolfeestweide of op het Weversplein. De eerlijke vinden […]
  • Wijkhoofden voor Dierenbescherming gezocht25 april 2015 Wijkhoofden voor Dierenbescherming gezocht De Dierenbescherming is in Goor dringend opzoek naar wijkhoofden voor de jaarlijkse collecte. Die wordt jaarlijks rond Werelddierendag, 4 oktober, gehouden. Er is nu slechts één wijkhoofd […]
  • Marit Cent toont zich in Zweedse wielerkoers13 juli 2016 Marit Cent toont zich in Zweedse wielerkoers De Goorse wielrenster Marit Cent (17) doet het zeer goed in de U6 Cycle Tour, een zesdaagse etappekoers in Zweden. Woensdag is de dochter van tweevoudig olympiër Erik Cent zevende geworden […]
  • Workshop voor mooiste winterfoto4 januari 2010 Workshop voor mooiste winterfoto Het loopt nog steeds storm. Goor stuurt massaal winterfoto's naar de redactie van deze site en dus gaan we door met het plaatsen van de mooiste kiekjes die zelfs nog een mooie prijs kunnen […]