Autosleutels verloren omgeving Aldi

suzukisleutelBij een bezoek aan de Aldi is een Gorenaar zijn autosleutels verloren. Ondanks veel speurwerk heeft niemand de Suzuki-sleutels gevonden. De eerlijke vinder, die wordt verzocht contact op te nemen via tefoonnummer 06-20436350, kan rekenen op een leuke beloning.

 

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden in centrum Goor5 november 2012 Sleutel gevonden in centrum Goor Nadat gisteren een sleutelbos vermist is geraakt, hebben we vandaag een sleutelbos die op zoek is naar een eigenaar. Tussen de Aldi en Zeeman is een sleutel gevonden. Bent u deze kwijt, […]
  • Portemonnee verloren Weversplein (Update)4 januari 2019 Portemonnee verloren Weversplein (Update) In de buurt van de Aldi is een roze dames-portemonnee verloren. De eerlijke vinder wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met 06-13658996. Update: de portemonnee is gevonden […]
  • Joke zoekt haar brillenkoker met bril12 april 2018 Joke zoekt haar brillenkoker met bril Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. […]
  • Telefoon gevonden…3 april 2010 Telefoon gevonden… In de doorgang van de Grotestraat naar het Schoolfeestplein bij het gemeentehuis is vanochtend een mobiele telefoon gevonden. Het gaat om een Nokia Xpress die is opgeraapt door een […]
  • G. meldt zich vanuit Thailand1 maart 2011 G. meldt zich vanuit Thailand Pascal G. heeft zich gemeld vanuit Thailand. De internationaal gezochte Gorenaar heeft zich gemeld bij NU.nl. De 37-jarige G. is verdachte in verband met een ernstig zedenmisdrijf, maar […]