Voorleesdagen ook in Goor ten einde

De nationale voorleesdagen zitten erop. Ook in Goor is de afgelopen twee weken volop aandacht geschonken aan het voordragen van kinderboeken. Ook de grootste kindervriend Edu Hoek deed weer een duit in het zakje. Hij kwam langs op verschillende locaties. De kleuters van de Albatros brachten ook nog een bezoekje aan de bieb, waar ze een krokodil mochten namaken. De week werd op de Albatros afgesloten met een muziekworkshop van Ingrid Hilarius (foto). Op de andere scholen werd ook een muziekworkshop gegeven.

voorleesdag

Gerelateerde berichten

  • Oorwassing TTV Olympia in topper1 oktober 2012 Oorwassing TTV Olympia in topper In de 1e klasse B heeft Olympia 1 een dreun gekregen van koploper Trias 2. De lijstaanvoerder won met maar liefst 10-0 van de Goorse equipe. Omdat Marcus Stauber (werkzaamheden) en Johan […]
  • Hakkert in gesprek met van Rossem18 november 2009 Hakkert in gesprek met van Rossem De meeste mensen kennen Maarten van Rossem die in talkshow als De wereld draait door en Pauw en Witteman regelmatig te zien is als nukkige commentator van politieke en culturele kwesties. […]
  • 23 maart 2012 Wiegerinck ontvangt eerste exemplaar jaarboek Het Goors Historisch Museum (GHM) is sinds vanmiddag een 'geschiedenisboek' rijker. Daarmee benadrukt voorzitter Ubbo Borgesius het belang van geschiedschrijving voor de stad Goor. "De […]
  • Albatross-Twenthe 1-0, Hector-Rood Zwart 1-3, Emos-GFC 4-227 november 2016 Albatross-Twenthe 1-0, Hector-Rood Zwart 1-3, Emos-GFC 4-2 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Albatross - vv Twenthe¬†1-0 4B 14.00 uur: sv Hector - Rood Zwart 1-3 (doelpunt Hector: Joeri […]
  • Salut biedt ‘brievenhulp’21 april 2020 Salut biedt ‘brievenhulp’ Wie hulp nodig bij het lezen, begrijpen √©n invullen van formulieren kan vanaf nu terecht bij welzijnsinstelling Salut. Onder de noemer 'De Brievenhulp op afspraak' kunnen mensen zich […]