Celstraf geëist tegen Goorse pedofiel

vrouwejustitiaTegen een 65-jarige man uit Goor is vandaag een celstraf van anderhalf jaar geëist. De man zou een minderjarige buurjongen tussen 2004 en 2008 veelvuldig verkracht hebben. Hij lokte de jongen naar zijn huis nadat hij een kopie van een foto van de jongen ophing in een supermarkt. Deze, toen 12-jarige jongen, zocht contact en ging naar de pedofiel om de originele foto op te halen. Daar werd hem bier en wiet aangeboden en werd hij bedreigd. De jongen was bang voor de man en ging vaker bij hem op bezoek uit angst voor represailles. De behandeling van de zaak heeft bijna een jaar geduurd. De man kwam vaak niet naar zittingen. Bovendien is de dader intussen ook overvallen en beroofd door zijn slachtoffer. Die was daardoor al veroordeeld. De uitspraak is over twee weken.

Gerelateerde berichten

  • Olympia laat Rijssen degraderen16 november 2009 Olympia laat Rijssen degraderen De tafeltennissers van Olympia zijn door een ruime zege verantwoordelijk voor de degradatie van Rijssen in de 1e klasse D van N.T.T.B. afd Oost. Het werd in Goor 8-2. Raymond Spenkelink en […]
  • Sinterklaas met Minionpieten aangemeerd in Goor13 november 2016 Sinterklaas met Minionpieten aangemeerd in Goor Veel spektakel op het water en verwachtingsvolle blikken van de Goorse kinderen vanmiddag in de Goorse haven. Daar kwam Sinterklaas aan met de boot. Hij werd voorafgegaam door stuntpieten […]
  • Goorse serenade voor kersverse wereldkampioen15 juni 2018 Goorse serenade voor kersverse wereldkampioen Een mooi moment in de Catsstraat gisteravond. Daar hield de drum- en showfanfare van Apollo tijdens de rondgang over de Whee ineens halt. Bij het huis van de kersverse wereldkampioen BMX, […]
  • NS-Business Card gevonden op het station13 augustus 2016 NS-Business Card gevonden op het station Op het station is een NS-Business Card gevonden. De kaart staat op naam van mevrouw F.F. Eertink. De eigenaresse kan contact opnemen met de redactie via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.    
  • Reggefiber naar Goors stadshart22 november 2011 Reggefiber naar Goors stadshart Reggefiber gaat een vestiging openen in het centrum van Goor. In het pand waar tot voor kort de Op is Op-Voordeelmarkt zat, gaat de Rijssense glasvezelmagnaat vanaf 1 januari een steunpunt […]