PvdA hekelt radiostilte college

De lokale PvdA wil dat het college open is over het dossier van het Bungalowpark op de Herikerflier. Dat is van de baan maar volgens de rechter niet op goede gronden van tafel geveegd waardoor de gemeente Hof van Twente nu een claim van 10 miljoen euro boven het hoofd hangt. Bij monde van fractievoorzitter Rijkens zullen de socilaisten een motie indienen in de raadsvergadering van dinsdag 18 februari met een motie om de aangekondigde ‘radiostilte’ te doorbreken. Die zou volgens B&W beter zijn voor deze zaak. Volgens de PvdA-fractie kan de gemeenteraad nu haar werk niet goed doen. De verwachting is dat er cassatie gaat volgen tegen de uitspraak die het gerechtshof deed in het voordeel van de projectontwikkelaars die het bungalowpark wilden bouwen.

herikerberg

De plek waar het park aanvankelijk zou verrijzen

Gerelateerde berichten

  • WK-scheids keek af bij GFC-tweeling21 januari 2014 WK-scheids keek af bij GFC-tweeling Een vermakelijke ontboezeming van topscheidsrechter Bjorn Kuipers, vanavond tijdens de sponsoravond van GFC. Hij gaf toe vroeger op de MEAO, regelmatig te hebben afgekeken bij de broers […]
  • mitchell30 november 2011 Goalie Mitchell op weg naar FC Twente FC Twente is druk bezig om Mitchell Voortman vast te leggen. De doelman van Twenthe E1 keept op dit moment selectiewedstrijden bij de D2 van de profclub uit Enschede. Ook daar laat hij […]
  • Hector zet grote stap richting titel1 mei 2011 Hector zet grote stap richting titel Hector heeft na zondagmiddag de titel in de vierde klasse A voor het grijpen. De groen-witten rekenden zelf af met Enschedese Boys en zagen concurrent DSVD punten morsen bij Borne. Hector […]
  • Oald Goor: Sint in stadshart21 november 2021 Oald Goor: Sint in stadshart Het was wederom een groot succes. De intocht van Sinterklaas afgelopen weekend in de haven van Goor. In het verleden kwam de Goedheiligman wel eens met de trein en soms in een cabriolet. […]
  • Noortje ziet levenslicht21 augustus 2009 Noortje ziet levenslicht Bij de familie Karst is Noortje geboren. De kersverse vader van deze jongste telg vertrok dertien jaar geleden naar Enter en is daar inmiddels evenlang woonachtig. Toch word er elke dag […]