Sleutelbos gevonden in het centrum (Update)

Wiljan heeft voor de deur van zijn winkel een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger met een smiley. De eigenaar kan de sleutelbos ophalen bij Wiljan`s Wijnhuis in de Grotestraat. 

Update: attente collega`s hebben de eigenares op het goede spoor gezet, vanmiddag haalt ze de sleutels op.

jb sleutelwiljan

Gerelateerde berichten

  • Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update)12 juni 2012 Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update) Sam is haar bedelarmband verloren, waarschijnlijk bij de Wiekslagschool of in de directe omgeving daarvan. Aan de bedelarmand zit een lieveheersbeestje, een octupus, haar sterrenbeeld […]
  • Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update)17 april 2014 Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update) Een deelneemster aan het schoolvoetbaltoernooi bij vv Twenthe is gisteren haar glucose sensor verloren. Dit is een klein apparaatje dat ze op haar lichaam draagt om zo continu haar […]
  • Sleutel gevonden Van Coeverdenstraat (Update)9 juli 2014 Sleutel gevonden Van Coeverdenstraat (Update) In de Van Coeverdenstraat is een sleutel met hanger gevonden. De eigenaar kan voor informatie bellen met telefoonnummer 06-51267445. Update: de eigenaar heeft de sleutel opgehaald.  
  • Tehuis gezocht voor pas geboren kittens (Update)30 augustus 2013 Tehuis gezocht voor pas geboren kittens (Update) Een trieste dag voor drie pas geboren kittens, tijdens het verplaatsen van het jonge gezin is de moeder-poes verongelukt. De poesjes zijn nog maar 10 dagen oud, daarom wordt er met spoed […]
  • Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update)11 juni 2013 Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update) Sinds maandagavond is poes Karamel vermist. Hij is omstreeks 22:00 uur voor het laatst gezien in de tuin. Karamel is een gecastreerde Burmese Kater met een lichtbruine/cognac kleurige […]