Tijhof domineert tijdens dartcontest Hector

Erik Tijhof was de meest in het oog springende darter tijdens het jaarlijkse darttoernooi bij sv Hector. De Gorenaar gooide zich, in zijn eigen achtertuin, eerst naar de finale in het open enkeltoernooi op vrijdagavond. Daar moest hij na een spannende partij nipt zijn meerdere erkennen in voormalig Embassy-deelnemer Fabian Roosebrand. Een dag later won hij wel het koppeltoernooi. Dit met dubbelpartner John Slag die zijn dochter het jeugdtoernooi zag winnen. Tijdens het ledentoernooi op de zondag stond het duo opnieuw in de finale maar dan tegen elkaar. Tijhof won met 5-4 en zette daarmee de kroon op een goed dartweekend. Bij de dames werd het enkeltoernooi op zondag een prooi voor Sandra Schabbink. Zij versloeg in de finale Marianne Kruidenier met 4-1.

dartenhector2

De finalisten van het Open Darttoernooi bij Hector met geheel rechts Erik Tijhof. Arm in arm met opponent Fabian Roosenbrand.