Twenthe op jacht naar eerste zege in 2014

Dit weekend komen alle Goorse clubs in actie in de vierde klasse B. Twenthe gaat op jacht naar de eerste competitiezege van 2014. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor de eerste twee competitiewedstrijden en had de afgelopen twee weken geen duel op het programma staan. Morgen krijgt het fitte Twenthe laagvlieger Enter op bezoek. De Tricolores zijn niet in beroep gegaan tegen het punt in mindering. Hector kan Twenthe passeren op de ranglijst, als de groen-witten weten te winnen Bornerbroek en Twenthe onderuit gaat. Hector kan niet beschikken over de geblesseerden Jorno de Vries, Mike de Vries en Remco Hofste. Maikel Reijnenberg keert terug bij de ploeg van trainer Mark Dijkstra. GFC wil morgen de kater van de ruime nederlaag tegen Wilhelminaschool wegspoelen. De middenmoter gaat op bezoek bij nummer voorlaatst Holten.

logosgoorsclubsopgras