Hector klimt naar derde plaats

logo hector 3dHector heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in en tegen Bornerbroek met 3-1 te winnen. De zege was dik verdiend voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra die al vroeg op voorsprong kwam door een rake kopbal van Menno de Leeuw. Nog voor rust werd het 0-2 door een knullig eigen doelpunt van Bornerbroek waardoor de groen-witten nog vaster in het zadel werden gezet. In de tweede helft besliste de Leeuw met weer een rake kopbal het duel en kroonde zich daamee tot ‘man of the match’. De 1-3 die nog viel bleek alleen voor de statistieken. Hector klimt door de zege en de nederlaag van Twenthe naar de derde plaats op de ranglijst. “Ja, we zijn nu de beste van Goor. Dat hadden velen niet verwacht” aldus coach Dijkstra die denkt nog een paar punten nodig te hebben om de eerste doelstelling te halen.”Met 31 of 32 punten ben je veilig, als we dat hebben kunnen we gaan kijken of er nog meer te halen is voor ons dit seizoen.”