Blauwe munten-avond bij De Ster (Adv)

Het was al aangekondigd en komende vrijdagavond is het zover. Een ieder die nog in het bezit van de zogenoemde blauwe Stermunten kan die op gaan maken tijdens een bijzondere avond waarin ook concertkaarten voor topartiesten in de verloting gaan. De blauwe munten stammen uit het tijdperk van voor de nieuwe uitbaters die inmiddels eigen gouden munten hebben. Toch wil de familie Weerkamp de kans bieden om de blauwe munt nog één keer te laten ‘rollen’.

muntenster

Twee blauwe munten vertegenwoordigen de waarde van één gouden munt en zijn te gebruiken tussen 22.00 uur en 23.00 uur en 00.00 uur en 01.00 uur. In de tussentijd is er een verloting waarbij de blauwe munten ook als betaalmiddel voor de loterij dienen. Er gaan diverse prijzen uit van de verschillende Goorse winkeliers en er zijn vier muzikale hoofdprijzen. De Ster heeft voor vier concerten twee VIP-kaarten beschikbaar. Het gaat om optredens van Beyoncé, The Eagles, Miley Cyrus en Within Temptation. Deze wereldacts zijn dit jaar te zien in de Ziggo Dome en The Heineken Music Hall in Amsterdam. Komende vrijdagavond is alleen het café geopend en geldt het aloude ‘vol is vol’.

Gerelateerde berichten

  • Halve Abraham vandaag voor Steffan13 juni 2013 Halve Abraham vandaag voor Steffan Steffan viert vandaag zijn 25e verjaardag. Vorig jaar heeft hij Markelo verruild voor Goor en is inmiddels aardig ingeburgerd. De buurt heeft gisteravond zijn huis versierd en maakt zich […]
  • Willem Megens vijftig jaar15 juni 2018 Willem Megens vijftig jaar Een Abraham in de Waterstraat. Willem Megens is 50 jaar. De Bourgondier, voetbal- en muziekliefhebber zal deze mijlpaal ook te baat nemen om het leven weer te vieren. Met zijn vrienden en […]
  • Laatste Doemiddag op Het Kukelnest6 oktober 2013 Laatste Doemiddag op Het Kukelnest Op kinderboerderij Het Kukelnest wordt komende zondag tijdens de laatste Doemiddag van het seizoen nog even stilgestaan bij Dierendag. Kinderen mogen hun huisdier meenemen. Een dierenarts […]
  • OV-kaart gevonden27 augustus 2020 OV-kaart gevonden De OV-kaart die op onderstaande foto is afgebeeld is gevonden bij het treinstation in Goor. Op de kaart staat de naam D. Roost. Hij kan mailen met redactie@nullgoorsnieuws.nl.
  • Bril verloren bij Bruins & Kwast1 maart 2014 Bril verloren bij Bruins & Kwast Han is zijn titanium-bril van het merk Silhouette kwijtgeraakt. Dit is waarschijnlijk gebeurd tijdens loswerkzaamheden bij het afvalstoffendepot van Bruins & Kwast aan de […]