Sem Kramer viert geboorte bij De Whee

5aa4d91441eed7d0d1699bcf5d51d44f

Bij Café De Whee is het al dagen volop feest. De uitbaters Hendrik en Mandy zijn de trotse ouders geworden van Sem. Hun kersverse zoon viert zijn geboorte zaterdag voor alle trouwe klanten en vrienden. Vanaf 16.00 uur tot en met 20.00 uur wordt er geproost op de geboorte van Sem. 

be65b6984b14221af3df0ae2a415b3a7

 

Gerelateerde berichten

  • Twentse Mammoet uit de lucht gehaald27 augustus 2009 Twentse Mammoet uit de lucht gehaald Agentschap Telecom heeft vanmiddag een Goorse piraat uit de lucht gehaald. Achter de knoppen zat in 18-jarige Gorenaar, die door de dienstdoende piratenvangers een boete heeft gekregen. De […]
  • Commissaris van de Koning Ank Bijleveld gaat verhuizen29 juli 2015 Commissaris van de Koning Ank Bijleveld gaat verhuizen Ank Bijleveld gaat verhuizen. Ze heeft haar woning op de Kevelhammerhoek inmiddels in de verkoop gezet en al een nieuw onderkomen gevonden. Toch blijft de Commissaris van de Koning […]
  • Glansrijke titel Apollo in Enschede9 december 2018 Glansrijke titel Apollo in Enschede Het harmonie-orkest van Apollo heeft vandaag  met glans het concours in Enschede op naam geschreven. De Goorse muziektrots behaalde in de hoogste landelijke afdeling extreme scores […]
  • Zomercafé’s blijven bestaan7 juli 2014 Zomercafé’s blijven bestaan De toekomst van de zogenoemde zomercafé's voor ouderen zijn voor de komende drie jaar gegarandeerd. Dit is opgenomen in een nieuw samenwerkingsovereenkomst van het Rode Kruis en BTK Zorg. […]
  • 41ste editie Goorse Sjoowavonden21 maart 2014 41ste editie Goorse Sjoowavonden Goor maakt zich dit weekend alweer op voor de 41ste editie van de Sjoowavond. Noviteit dit jaar is dat de muziekavonden van eigen bodem nu in één weekend. De aftrap is vanavond. Vanaf […]