Jupiler verbindt zich aan Bigband Festival

Het Goorse Bigband Festival heeft een geweldige slag geslagen op de sponsormarkt. De Belgische bierproducent Jupiler heeft zich gisteravond voor vier jaar als hoofdsponsor verbonden aan het Goorse Jazz- en Blues-evenement. Het Bigband Festival wordt dit jaar op Tweede Paasdag 21 april, voor de zesde keer ge-organiseerd en is uitgegroeid tot een van de grootste evenementen in de regio met jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers. De organisatie, die eerder onder het bewind van Goor Collectief viel, is nu ondergebracht in een aparte stichting. Toch blijft het festival ook nog wel afhankelijk van de Goorse ondernemers, zegt voorzitter Pascal ten Berge.

jupilerbbfPascal ten Berge ondertekent het sponsorcontract. Links van hem Frank Etman, event-manager van Jupiler. Rechts: Simone Spoelder, pr-vrouwe van het festival

“Het is natuurlijk fantastisch dat het ons als organisatie is gelukt een dergelijke grote naam aan ons BigBand Festival te verbinden maar heel belangrijk blijft ook de sponsoring door lokale bedrijven. Al het werk wordt gedaan door vrijwilligers en dan is het enthousiasme van Goorse ondernemers onmisbaar om zo’n groot evenement te realiseren.” Het is niet bekend hoeveel geld de Biermagnaat gaat steken in het Goorse Bigband Festival. Wel zal het hoofdpodium de naam Jupiler-Stage gaan dragen en verzorgt Jupiler de aankleding van het horecaplein bij het gemeentehuis.