Britt Spoelder voorleeskampioen

brittvoorleeskampioenBritt Spoelder is gisteravond voorleeskampioen van de basisscholen in Goor en Markelo geworden. De Goorse leerlinge van  groep 8 van de Heeckerenschool las volgens de jury het beste voor van de tien kinderen die werden afgevaardigd. Spoelder las het verhaal ‘Meester Jaap op 1 april’ en werd door de driekoppige jury geroemd omdat ze mooi voorlas, oogcontact maakte met het publiek en de juiste intonatie koos. Op 12 maart geeft ze acte de presence in Wierden tijdens de Provinciale voorleesfinale. Vanochtend werd ze op haar eigen school ook nog geridderd door Prins Hans 1 van CV Sterzo die met zijn gevolg langskwam voor het traditionele kindercarnaval.

Gerelateerde berichten

  • Hendrik breekt lans voor Goors theater16 december 2012 Hendrik breekt lans voor Goors theater Helligen Hendrik is deze dagen thuis. In de Reggehof raast en tiert hij al vanaf donderdag alsof het een lieve lust is voor stijf uitverkochte zalen. Opvallend is dat in de thuishaven de […]
  • Ster als symbool voor hoop en warmte…24 december 2020 Ster als symbool voor hoop en warmte… Het is, zo vlak voor kerstavond de tijd voor de de tweede serie foto's van Goorse kerstversieringen. Wederom een pallet aan fraaie verlichtingen en creatieve bouwsels. Zo maakte Bert […]
  • Goorse duiven weer in actie9 april 2011 Goorse duiven weer in actie De Goorse duivenmelkers hebben de duiven weer in topvorm voor het nieuwe seizoen dat vandaag van start gaat. De leervluchten zitten erop, dit weekeinde begint het echte werk. De grote […]
  • Een Omtzigtje in de Hof.14 juli 2021 Een Omtzigtje in de Hof. Gelegenheidscolumnist en raadsvolger Carel Groothengel is weer eens in de pen geklommen. Dit keer over de volgens Groothengel laakbare werkwijze van sommige gemeenteraadsleden door niet […]
  • Tentoonstelling Ger Eeftink in Historisch Museum6 december 2016 Tentoonstelling Ger Eeftink in Historisch Museum In het Goors Historisch Museum is vanaf deze maand het werk te zien van de Goorse kunstenares Ger Eeftink-Poortman. De creatieve plaatsgenoot werd in 1943 geboren in het huis naast zwembad […]