Hector treft koploper Bon Boys

Het eerste elftal van Hector greep vorige week de macht in Goor. Door de 1-3 zege op Bornerbroek klommen de groen-witten over Twenthe. Morgen wacht voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra een zware dobber. De nummer drie van de vierde klasse B treft namelijk, nog zonder de geblesseerden Remco Hofstee en Jorno de Vries, in eigen huis koploper Bon Boys. Twenthe, dat evenveel punten heeft als Hector, heeft een op papier makkelijker wedstrijd. De Tricolores gaan op bezoek bij nummer negen TVO.  Ondanks de lage klassering van de ploeg uit Beckum, won TVO eerder dit seizoen van Twenthe. A-junior Martijn Busschers zal het doel van Twenthe morgen verdedigen. Voor GFC wacht een hofderby op sportpark Heeckeren. d’Olde Goorsche treft Bentelo, dat vijf punten minder heeft dan GFC. Alle duels beginnen om 14.00 uur.

logosgoorsclubsopgras