Robbie Stevens deze week 50 jaar

Deze week was het een waar poppenfeest in de voortuin van Robbie Stevens. In het verleden stond de vv Twenthe-speler vaak te juichen in het veld, nu temidden van de talrijke Abraham`s. Namens de familie en vrienden wordt Robbie nogmaals van harte gefeliciteerd met zijn 50e verjaardag. 

jb robbiestevens

Gerelateerde berichten

  • Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers7 maart 2021 Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. "We zitten momenteel erg krap en voor deze […]
  • Mooi Wark wil Schoolfeesthit23 juni 2009 Mooi Wark wil Schoolfeesthit De bekende Drentse rockformatie Mooi Wark wil de nieuwe Schoolfeesthit van The Partygangsters overnemen en op cd zetten. Het lied van de Goorse optochtgroep heet 'Warken is niet mooi' en […]
  • Hockeydames grijpen naast promotie16 juni 2013 Hockeydames grijpen naast promotie Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is er vanmiddag niet in geslaagd te promoveren naar de derde klasse. De drie poulewedstrijden in Rotterdam gingen verloren. GMHC deed […]
  • Hof van Twente-quiz in kader 20 jaar bestaan gemeente17 februari 2021 Hof van Twente-quiz in kader 20 jaar bestaan gemeente HofMarketing organiseert volgende week vrijdag, 26 februari, een online-quiz met als titel '20 jaar Hof van Twente-quiz'. Deelname is gratis voor deze quiz met allerhande vragen over de […]
  • Amateurs op Goorse planken12 februari 2010 Amateurs op Goorse planken De Goorse podia worden dit weekeinde beheerst door amateurs in de breedste zin van het woord. In zaal De Bebsel zijn de zangers en zangeressen van de Sjoowavonden zich aan het opmaken voor […]