Portemonnee zoekgeraakt door Nick

In de categorie vermiste artikelen vandaag weer eens een portemonnee. Deze smeekbede kreeg de redactie binnen: “Heeft iemand op de route tussen sporthal De Mossendam en SG De Waerdenborch mijn zwarte portemonnee gevonden? Ik ben deze vanochtend verloren. Indien deze gevonden is, dan graag bericht op 06-12238175″, aldus Nick van Munster. Update: de portemonnee is terecht.

Gerelateerde berichten

  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Sleutelbos vermist bij Markeloseweg4 november 2012 Sleutelbos vermist bij Markeloseweg In de categorie vermiste artikelen vandaag een vermiste sleutelbos. "Bij het uitlaten van mijn honden ben ik vanmiddag een sleutelbos verloren tussen de Scherpenzeelseweg en de […]
  • Trouwring van Carlies vermist22 september 2018 Trouwring van Carlies vermist In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: "Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of […]
  • Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim2 februari 2020 Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim Hector ging vanmiddag fors onderuit in de vierde klasse B. In en tegen Diepenheim werd het maar liefst 7-1 voor de thuisploeg. De groen witten lieten zich in ‘ t Stedeke vanaf minuut één […]