Nijman imponeert bij Bovenbergcross

Onder ideale omstandigheden werd dit weekend de Bovenbergcross afgewerkt. De cross door het mooie natuurgebied in en rondom Goor wint steeds meer aan populariteit. Ook steeds meer Goorse hardlopers weten de weg naar de Bovenberg te vinden. Een aantal Goorse atleten is ook in de prijzen gevallen, onder wie Niek Nijman. Dit jeugdtalent van AV Goor wist al zijn leeftijdsgenoten achter zich te houden en kwam als eerste over de finish. Ook atleet Michel van der Heide hield stand in het sterke deelnemersveld en werd derde bij de 10 km-Masters. De Bovenbergcross is het sluitstuk van het seizoen.

niek-nijman

 

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • AV Goor ’75 op dreef in laatste cross11 februari 2013 AV Goor ’75 op dreef in laatste cross De atleten van AV Goor '75 hebben afgelopen zondag goed gepresteerd bij de laatste en beslissende wedstrijd in de Twentse Cross Competitie (TCC). Bij de Dinkelloop is Losser wisten zowel […]
  • Goorse atleten op dreef bij afsluiting TTC7 december 2015 Goorse atleten op dreef bij afsluiting TTC In de afsluitende wedstrijd van de Twentse Cross Competitie in Eibergen heeft de Goorse jeugd dit weekend goed gepresteerd. Zo wisten de atleten Thijs en Niek Nijman de tweede plek te […]
  • Wassink sterkste in Bovenbergcross3 maart 2013 Wassink sterkste in Bovenbergcross Gert-Jan Wassink uit Apeldoorn is dit weekend winnaar geworden van de Bovenbergcross. De atleet was de sterkste over een afstand van 10,4 kilometer. Hij wist op het pittige parcours rondom […]
  • Van der Heide derde in Crosscompetitie7 maart 2011 Van der Heide derde in Crosscompetitie   Michel van der Heide (foto) is als derde geëindigd in de TIB Finishing Crosscircuit. Deze competitie over vier hardloopwedstrijden van 10 kilometer werd in het afgelopen weekeinde […]