Feestelijke opening Multimate (adv)

Multimate Goor opent volgende week donderdag haar deuren. Eigenaar Jos Bouwhuis, die ook in Hengelo een Multimate bouwmarkt heeft, neemt de bouwmarkt over. “Maar Henk Marissink blijft het gezicht van de bouwmarkt in Goor. Hij kent onze klanten en dat is in Goor erg belangrijk. En omdat we in Hengelo ook een vestiging hebben, kunnen we nog meer service bieden. Wij hebben een eigen montagedienst die deuren kan afhangen, buitenzonwering plaatst en vloeren legt. Een specialiteit is het plaatsen van onze schuifwandkasten die op maat gemaakt worden, compleet tot en met het kastinterieur”, aldus Bouwhuis.

teamfoto multimate goor bijgesneden

Henk Marissink zelf heeft veel zin in de heropening van de bouwmarkt: “Ik hoop weer vele bekende gezichten te verwelkomen. De klanten kunnen hun Multipas blijven gebruiken, het spaarsaldo dat op de pas staat, blijft gewoon geldig.” Van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 maart houdt Multimate diverse openingsacties.

Gerelateerde berichten

  • Waterpoloërs spelen eindelijk thuis24 januari 2014 Waterpoloërs spelen eindelijk thuis Na tientallen jaren spelen de waterpoloheren van ZPC De Hof morgenavond eindelijk eens een thuiswedstrijd. De ploeg, die jarenlang moest uitwijken naar Neede en Hengelo, speelt haar eerste […]
  • ‘Geen getrek aan Goersche drek’27 mei 2009 ‘Geen getrek aan Goersche drek’ De oplettende Gorenaar zal het niet ontgaan zijn: de Schoolfeestgroepen gebruiken zelfs het Goorse straatbeeld om publiciteit te genereren. Een nog anonieme groep wagenbouwers hebben […]
  • Reggehof start met nieuw seizoen Creatief Centrum11 augustus 2016 Reggehof start met nieuw seizoen Creatief Centrum De zomervakantie nadert voor een aantal weer haar einde en dus maken ons weer op voor de reguliere weken. En daarin past voor veel jongeren ook een bezoekje aan De Reggehof. Vanaf medio […]
  • Opnieuw bomenkap in Goorse wijken15 september 2015 Opnieuw bomenkap in Goorse wijken Er worden in de komende winterperiode nog zo'n 60 bomen gekapt in Goor. Volgens de gemeente Hof van Twente moet er nog een groot aantal bomen worden gekapt omdat deze dood zijn, ziek zijn […]
  • Van hotel na twee branden tot landhuishotel…7 februari 2021 Van hotel na twee branden tot landhuishotel… Landhuishotel Herikerberg bestaat deze week 20 jaar maar de oorspronkelijke geschiedenis van Hotel Herikerberg begint al in 1920 toen het werd geopend voor 'hotelgasten en passanten'. […]