GFC haalt veteranen van stal

GFC biedt ook de veteranen een kans om weer competitief te gaan voetballen. De Goorsche Football Club heeft zich ingeschreven voor de zeven-tegen-zeven competitie, die is opgestart door enkele leden van NEO. Bij GFC heeft onder meer erelid Ate Brunnekreef zich hard gemaakt voor het team, dat op zondagochtend actief is op een pupillenveld. GFC had al eerder de plannen om te starten met het team, maar de plannen belanden een aantal jaren geleden in de ijskast. Nu zijn ze weliswaar ontdooit, maar GFC is nog wel op zoek naar frisse veteranen die het voetbal nog niet zat zijn. Tot de winterstop zijn er trainingen, daarna gaan ze de regio in. Meer info op www.gfcgoor.nl

Gerelateerde berichten

  • White Magic: de overtreffende trap van Black Magic12 november 2010 White Magic: de overtreffende trap van Black Magic De zingende advocaat Cem Kekik treedt vanavond na het succesvolle Hebban Olla Vogala op met zijn nieuwe show White Magic. Anders dan vorig jaar vormt de voorstelling voor Kekik een […]
  • Feestelijke opening Multimate (adv)11 maart 2014 Feestelijke opening Multimate (adv) Multimate Goor opent volgende week donderdag haar deuren. Eigenaar Jos Bouwhuis, die ook in Hengelo een Multimate bouwmarkt heeft, neemt de bouwmarkt over. "Maar Henk Marissink blijft het […]
  • Goorse kinderen onderdeel van recordpoging9 september 2010 Goorse kinderen onderdeel van recordpoging Kinderen van een aantal Goorse basisscholen doen vanmiddag mee aan een landelijke recordpoging. De Stichting Lezen en Schrijven wil één minuut lang met 15.000 kinderen over het hele land […]
  • Jolande ziet (levende) Sarah12 oktober 2011 Jolande ziet (levende) Sarah Jolande Eggink hoort sinds gisteren ook tot de groep 50-plussers. De Goorse werd, net zoals vele anderen, maandagavond verrast met meerdere poppen. Tot haar verbazing bleken er echter twee […]
  • Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar17 september 2012 Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar Mevrouw Veringa-Van Kooten werd afgelopen weekend tachtig jaar. Dit heugelijke feit vierde ze met de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kenissen bij De Bebsel. Veringa-Van […]