Zure nederlaag Hector in Lochem

logo hector 3dUiteindelijk stond Hector alsong met lege handen in de wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst, Sportclub Lochem. De 2-1 viel enkele minuten voor tijd en daarmee leed Hector alsnog een zure nederlaag in een duel waarin de groen witten meer verdienden. Lochem kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong en nam die stand mee naar de kleedkamer omdat een loepzuiere treffer van Menno de Leeuw werd afgekeurd. De scheidsrechter zag niet dat de bal na zijn inzet achter de doellijn kwam. In de tweede helft was het na een kwartier wel raak voor Hector dat langszij kwam door een goal van Lars Nobbe. Vlak voor tijd werd een goede Lochemse aanval en een voorzet gepromoveerd tot doelpunt waardoor de eindstand op 2-1 werd bepaald. Het duel werd ook nog even stilgelegd na grove verwensingen van Lochemse supporters aan het adres van Hector-verzorgster Danique van Til. Na een oproep van de preses van de Lochemse voetbalvereniging hielden de scheldpartijen vanaf het terras uiteindelijk op.