Biebpas gevonden bij halte (update)

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een biebpas. “Ik heb de pas in de buurt van de bushalte aan de Herman Heijermansstraat gevonden. Het gaat om de pas van E.G Kamp. Hij of zij kan zich melden bij brunen_03@nullhotmail.com, aldus Jessica Bleume. Update: De pas is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Scooterrijder aangehouden in Hengelo27 juni 2011 Scooterrijder aangehouden in Hengelo Een 20-jarige scooterrijder uit Goor is zondag in Hengelo aangehouden voor zeer gevaarlijk rijgedrag. Rond 18.30 uur zagen agenten hem rijden op de Deldensestraat. Achterop zat een […]
  • Groen licht voor zonneparken Spechthorst en Entersestraat19 september 2018 Groen licht voor zonneparken Spechthorst en Entersestraat De gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente heeft gisteravond het licht op groen gezet voor de aanleg van de zonneparken die zijn gepland naast industrieterrein De Spechthorst aan de […]
  • Voetbalwedstrijden afgelast29 januari 2017 Voetbalwedstrijden afgelast Twee van de duels die de Goorse voetbalclubs morgen zouden moeten spelen zijn al afgelast. Op sportpark 't Piepwillem ligt nog teveel sneeuw op het kunstgras waardoor de wedstrijd […]
  • Premium viert jubileum met collegamuzikanten30 oktober 2018 Premium viert jubileum met collegamuzikanten Het is het geesteskindje van Gorenaar Paul Gelen de nog immer de kartrekker is van de band Premium. De vijfkoppige formatie bestaat 25 jaar en dat wordt komende zondag groots gevierd in […]
  • Ondanks crisis geld over9 juni 2012 Ondanks crisis geld over De¬†gemeente Hof van Twente heeft vorig jaar geld overgehouden. De jaarrekening van 2011 laat een overschot van ruim 1,1 miljoen zien. Verantwoordelijk wethouder Eshuis¬†presenteert de […]