PvdA ruimt zwerfafval op in Goor

Het is verkiezingstijd en dus laten de politici zich van hun beste kant zien. De PvdA zette zich dit weekend zelfs in om zwerfafval van de straat te plukken. Waarvan akte. De sociaaldemocraten willen hiermee aantonen dat er 40.000 euro opgehaald kan worden om dit te bestrijden middels subsidies. GroenLinks drukt haar neus ook tegen het venster. De partij, die momenteel nog geen zetel hebben in de raad, laten nog maar eens weten dat ze fel tegen goederenvervoer zijn in de Hof van Twente. Ook dat is genoteerd. De verkiezingen zijn volgende week woensdag. Ook de SP zette zich dit weekend in en vroeg aandacht voor de zorg.

cimg2706

Gerelateerde berichten

  • Benzinelucht uit riool Wanyng13 mei 2013 Benzinelucht uit riool Wanyng De brandweer is vanavond vanaf 21:00 uur druk geweest met het spoelen van de riolering op het Wanyng omdat er op diverse adressen een sterke benzinelucht was waar te nemen. De oorzaak van […]
  • Volle speelgoedbus voor minima en kerstgroeten op het scherm7 november 2020 Volle speelgoedbus voor minima en kerstgroeten op het scherm Corona noopt ook Stichting Doors Wide Open tot een strategie├źn. Toch betekent dit dat er dit jaar wel Sinterklaas en Kerst wordt gevierd voor minima. Er kunnen via de stichting kosteloos […]
  • Rikkert overweegt te stoppen in gemeenteraad13 september 2014 Rikkert overweegt te stoppen in gemeenteraad Erik Rikkert stopt wellicht als raadslid in de gemeente Hof van Twente. De Goorse politicus van het CDA is benoemd tot algemeen directeur van het St. Jans Gasthuis in Weert en weet niet of […]
  • Valse start voor eerste elftal Hector12 augustus 2012 Valse start voor eerste elftal Hector Het eerste elftal van Hector is slecht begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor zondag op het eigen sportpark 't Doesgoor met maar […]
  • Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet…16 maart 2018 Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet… Afgelopen donderdag opende de nieuwe Kringloop-outlet van 'Hof van Anpakk'n' de deuren van het grote bedrijfspand aan de Pastoriestraat. De nieuwe hal met nieuwe en tweedehands spullen is […]