Belangrijke zege voor TTV Olympia

In de strijd tegen degradatie heeft Olympia uitstekende zaken gedaan. De Goorse equipe won in Twello van Trias. Het werd maar liefst 8-2 in het voordeel van de bezoekers. Tom Broek was met drie overwinningen de grote man. Olympia klimt door de ruime zege naar de derde stek.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • TTV Olympia wint weer overtuigend27 februari 2017 TTV Olympia wint weer overtuigend De tafeltennissers van Olympia hebben zich goed hersteld van het gelijkspel tegen Borne. In Hengelo werd tegen subtopper Vitesse'35 een 8-2 zege behaald. Met Johan Truschel in de gelederen […]
  • Olympia verovert koppositie18 maart 2019 Olympia verovert koppositie Een goed weekend voor de tafeltennissers van Olympia. Na de 8-2 overwinning op Borne heeft de Goorse equipe de koppositie veroverd. Concurrent Blauw Wit, dat met 6-4 won, heeft nu een […]
  • Olympia verliest van koploper Entac25 maart 2013 Olympia verliest van koploper Entac Olympia heeft afgelopen weekend een 7-3 nederlaag geleden bij koploper Entac. Het gehavende Goorse tafeltennisteam moest in Enschede met twee invallers van het derde team aantreden. Johan […]
  • Olympia onderuit bij staartploeg10 februari 2020 Olympia onderuit bij staartploeg De tafeltennissers van Olympia hebben in de voorjaarscompetitie 2020 een hele pijnlijke nederlaag geleden. Tegen hekkensluiter De Brug werd het 8-2 voor de equipe uit Apeldoorn. Vrijdag […]
  • Olympia wint ook tiende wedstrijd25 november 2013 Olympia wint ook tiende wedstrijd De tafeltennissers van Olympia hebben ook de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De kersverse kampioen won thuis in de sportzaal aan de Kievitstraat tegen het reeds gedegradeerde […]