Inzet social media bij lijsttrekkersdebat

logohvtpotloodEen uniek nieuw gegeven tijdens het officiële lijssttrekkersdebat van komende maandagavond in de raadszaal van het gemeentehuis. Om burgers te betrekken bij dit debat zal voor het eerst social media worden ingezet. Mensen kunnen de politieke soebat tussen de negen verschillende partij-vertegenwoordigers live volgen via Hofstreek Radio en TV en hun vragen en suggesties en vragen twitteren, facebooken en mailen. Deze worden dan, waar mogelijk, zoveel mogelijk betrokken in het debat dat onder leiding staat van Gorenaar Paul Schabbink. Het lijsttrekkersdebat van de negen politieke partijen die meedingen naar raadszetels begint komende maandag om 19.00 uur. Het twitteradres is @Hofvantwente2014GR, dit is de link voor facebook. Mailen kan via verkiezingen@nullhofvantwente.nl. Uiteraard is het debat ook te bezoeken. Iedereen is welkom.

Gerelateerde berichten

  • Op vakantie naar…Goor1 augustus 2019 Op vakantie naar…Goor De vakantie is voor velen aangebroken en dus zijn vele Gorenaren weg uit 't Twentse Haagje om op de diverse vakantiebestemmingen hun heil te zoeken. Uiteraard zijn wij benieuwd waar u […]
  • Ook nieuwe boekje en website zien levenslicht7 juni 2012 Ook nieuwe boekje en website zien levenslicht Naast de presentatie van de plastic beker werd ook het Schoolfeestboekje en de nieuwe website gisteravond gelanceerd door het Schoolfeestbestuur (foto). De PR-commissie heeft de […]
  • Marga Maat wint vlucht Nijvel10 september 2012 Marga Maat wint vlucht Nijvel Een postduif van Marga Maat was afgelopen weekeinde de snelste tijdens de vlucht vanaf het Belgische Nijvel. De circa 240 kilometer werd met een gemiddelde snelheid van zo’n 85 kilometer […]
  • Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet8 december 2021 Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet Met het faillissement van vleesverwerker Nijland Food is er opnieuw een groot Goors bedrijf dat het loodje legt. Vorige week werd machinefabriek Bauhuis, op een steenworp afstand van […]
  • Complimenten voor jongeren in korte film16 juli 2020 Complimenten voor jongeren in korte film De gemeente Hof van Twente heeft samen met Salut een kort filmpje gepubliceerd waarin de jongeren in Goor en de overige kernen in de Hof worden gecomplimenteerd met de wijze waarop ze […]