Tourist Info verstopt in bibliotheek

Na de gedwongen sluiting van het VVV-kantoor in de Stationslaan is er sinds kort een nieuw toeristisch infopunt ondergebracht bij de bibliotheek in Goor. Het als modern ‘shop in shop’-aangekondigde infopunt is in praktijk niet meer dan een open kast met wat boeken en snuisterijen. Het informatiepunt is ook nog eens voor het grootste gedeelte onbemand waarmee de vraag opdoemt welke bezoeker van het Twentse Haagje dit zal vinden en wat de meerwaarde zal zijn.

biebboeken

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé met gratis patat16 september 2014 ZondagMiddagCafé met gratis patat Stichting Welzijn Ouderen organiseert zondag weer een ZondagMiddagCafé. Als te doen gebruikelijk worden mensen uitgenodigd om gezellig een kop koffie te drinken met elkaar. Dit keer is er […]
  • Meiden GV Excelsior winnen in Aalten20 januari 2013 Meiden GV Excelsior winnen in Aalten De jeugdleden van springgroep van GV Excelsior hebben dit weekend mooie resultaten behaald tijdens de finale in Aalten. De meiden werden derde op de minitrampoline. Het onderdeel lange mat […]
  • communicantjes 2012 goor12 maart 2012 Communicantjes stellen zich voor In de Hofkerk hebben dit weekend de communicantjes van dit jaar zich voorgesteld tijdens een viering. De voorstelling vond plaats in in de Hofkerk, omdat de P&P-Kerk nog altijd is […]
  • PvdA-voorman Rijkens: “Raad om de tuin geleid door Solar Fields”2 maart 2017 PvdA-voorman Rijkens: “Raad om de tuin geleid door Solar Fields” De Raad van de gemeente Hof van Twente is volgens de PvdA-fractie om de tuin geleid bij de besluitvorming rond het zonnepark Waterlanden.  Tijdens de besluitvormende Raadsvergadering is […]
  • Zingend en proostend het jaar uit…30 december 2016 Zingend en proostend het jaar uit… We naderen het einde van 2016. En dat betekent voor veel mensen nog één keer vol gas. In De Reggehof sluiten ze het kalenderjaar vanavond af met een nieuwe uitgave van Hoftalenten. De […]