Erwin Morsink in het huwelijksbootje

Een fraaie dag voor Erwin Morsink. De speler van vv Twenthe is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met zijn vrouw Floor. Morsink, die inmiddels in Hengelo woont, is nog altijd verknocht aan het ’t Twentse Haagje. Naast de trainingen en wedstrijden bij Twenthe komt hij ook nog geregeld bij zijn familie en vrienden. Vanochtend werd hij bij zijn ouderlijk huis opgepikt in een fraaie wagen. Vanavond wordt het huwelijk gevierd met zijn vrienden, die hem via deze weg ook nogmaals willen feliciteren met dit heugelijke feit.  

1908223 473528202776782 614496867 n

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Papa in spé Erwin Morsink 25 jaar19 mei 2015 Papa in spé Erwin Morsink 25 jaar Erwin Morsink beleeft vandaag een bijzondere mijlpaal. De scheidend speler van vv Twenthe is vandaag 25 jaar geworden. Naast zijn inzet voor vv Twenthe geniet hij sinds een jaar ook lokale […]
  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • afbeelding 01117 maart 2013 Parkiet verdwenen bij de Wheeme Op De Wheeme is een halsbandparkiet weggevlogen. Het gaat om de groene vogel met rode snavel. Mensen die hem gevonden hebben kunnen contact opnemen met 0547-273859.
  • Bjorn Natrop op zoek naar ID-kaart6 november 2013 Bjorn Natrop op zoek naar ID-kaart Bjorn Natrop uit Goor is woensdag zijn ID-kaart kwijtgeraakt. Hij heeft hem verloren bij supermarkt Jumbo of op het station in Goor, vermoedt hij. Diegene die hem vindt kan contact opnemen […]