Goorse groot in bijlage Telegraaf

Ingrid Keestra staat morgen met een groot verhaal in de bijlage ‘Vrouw’ van De Telegraaf. De 45-jarige Goorse vertelt in het grote verhaal over haar turbulente verleden op de arbeidsmarkt. Ze werd ontslagen als accountmanager maar vond uiteindelijk toch een droombaan als adviseur in marketing en communicatie. Ze werd als gezicht gekozen voor het gegeven dat één op de drie veertig-plussers zich gediscrmineerd voelen op de arbeidsmarkt. De bijlage zit morgen bij de weekendeditie van de krant van wakker Nederland.

keestratelegraaf

Gerelateerde berichten

  • Ook Tattoo-studio voor Dave & Sam13 september 2012 Ook Tattoo-studio voor Dave & Sam Na Monique Stoltenbarg zijn ook Sam en Dave een tattoo-studio in Goor begonnen. Na het volgen van een intensieve cursus in Amsterdam zijn beiden nu klaar voor de klanten. Onder de naam […]
  • Goorse Tukkers naar de Tour…1 juli 2017 Goorse Tukkers naar de Tour… Waar de meeste Goorse wielerliefhebbers vanochtend nog hoofdbrekens hadden om de Goorse Tourpoule in te vullen en zich vanmiddag te melden bij Tourcafé De Ster, waren er vijf in stijl […]
  • Sportman pur sang Kosters voor de 31e keer in Diepe Helloop27 oktober 2018 Sportman pur sang Kosters voor de 31e keer in Diepe Helloop Hij is een sportman pur sang die nog immer drie of vier keer per week traint bij AV Goor '75 en ook nog steeds zijn rondjes schaatst. Theo Kosters, 68 jaar, en niet moe te krijgen, zo […]
  • Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht18 augustus 2015 Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht 'Missie voltooid' jubelt Nienke Siemerink van kinderboerderij 't Kukelnest vandaag op Facebook. Ze is er met liefde voor het vak én een gezond portie bevlogenheid, in geslaagd een […]
  • Fotoclub Wat Kiek Ie verhuist naar Sociëteit29 december 2017 Fotoclub Wat Kiek Ie verhuist naar Sociëteit De Goorse Fotoclub 'Wat-Kiek-Ie' gaat verhuizen naar de Sociëteit voor ouderen aan de Schoolstraat. De club van hobbyfotografen bestaat inmiddels zeven jaar en was in de afgelopen jaren […]