Twenthe maakt het Quick’20 lastig

VV Twenthe heeft zondag net niet kunnen stunten tegen Quick ’20 in het kader van de districtsbeker. Op bezoek bij de hoofdklasser uit Oldenzaal ging de ploeg van trainer Henk Veldhuis met 1-0 onderuit. Quick, met onder anderen vaste krachten Andreas Gurkan, Tim Engbers, Christiaan Cicek en Sargon Gouriye in de basis, kreeg al in de eerste minuut een dot van een kans, maar twee Oldenzalers wisten een voorzet niet binnen te glijden. Daarna herstelde Twenthe, dat aantrad zonder Roy Vrielink en Koen Overbeek, zich goed. De Tricolores leken zelfs op voorsprong te komen, na een doelpunt van Stephan Mellegers. De Enschedese arbiter zag echter een overtreding van Mark Nijland, die knap door kopte op Mellegers.

Quick '20 - VV Twenthe
De overtreding die vooraf ging aan het Goorse doelpunt

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel even later aan de andere kant. Christiaan Cicek kopte een voorzet van Gouriye knap achter doelman Kollmer. VV Twenthe was geen moment van slag na de tegentreffer. De bezoekers kregen kansen op de gelijkmaker, maar waren niet scherp genoeg in de afwerking. Quick creëerde ook mogelijkheden, maar Patrick Kollmer bleek een betrouwbare doelman.

Quick '20 - VV Twenthe

Ook na rust waren er een aantal kansen voor VV Twenthe, dat een prima indruk achterliet tegen de hoofdklasser. Tot scoren kwam de ploeg van Veldhuis niet. Zo kopte Mark Nijland in de handen van naamgenoot Mark Averdijk. Quick, dat een povere indruk maakte, mocht geen aanspraak maken op een ruime overwinning. Toch kwam de thuisploeg niet echt in de problemen, zodat Twenthe als laatste Goorse club uitgeschakeld is in de districtsbeker.

Quick '20 - VV Twenthe

Gerelateerde berichten

  • Goorse zwemmers in actie tijdens Swim Cup12 april 2016 Goorse zwemmers in actie tijdens Swim Cup Koen Brummelaar en Mathilde Stolmeijer uit Goor kunnen met genoegen terugkijken op het afgelopen zwemweekend. De zwemtalenten, die uitkomen voor de Dinkel, acteerden met de beste zwemmers […]
  • Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen12 juli 2018 Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen De overlast die hangjongeren veroorzaken bij de skatebaan aan de Roerdompstraat staat hoog op de lijst van ergernissen van Gorenaren. Dit blijkt uit een inventarisatie van de wijkagentes […]
  • Omwonenden zonnepark Waterlanden in de tegenaanval16 februari 2017 Omwonenden zonnepark Waterlanden in de tegenaanval Omwonenden van het terrein Waterlanden waar een groot park met zonnepanelen van negen hectare moet gaan verrijzen, gaan bezwaar maken tegen de bestemmingsplanwijziging die nodig is om de […]
  • howard kompoe9 november 2012 N.I.E.U.W, Hofprins(es) en meer… In de agenda van de Gorenaar staat de kroeg dit weekend centraal. Bij Café De Ster wordt morgen op grootste wijze de nieuwe Hofprins(es) gepresenteerd. Hij of zij zal dit jaar de scepter […]
  • Openbare WiFi in het Goorse stadshart30 mei 2017 Openbare WiFi in het Goorse stadshart De kans is groot dat er nog dit jaar een openbaar WiFi-netwerk komt in het centrum van Goor. In een nieuwsbrief die door de gemeente aan lokale ondernemers is gestuurd staat dat er wordt […]