Goorse amazones goed op dreef op de Barlo

De Goorse amazone Marijke Tijink, gezadeld op Nico, heeft op manege De Barlo de SWG-wedstrijd op haar naam geschreven. Plaatsgenoot Kelly Spapé wist het zilver op te eisen in Markelo. Marijke stond na het onderdeel dressuur aan kop en wist na de cross en het afsluitende springen het aantal strafpunten te beperken tot 68,25. Genoeg voor de eindzege. Kelly Spape wist zich, na een matige dressuur, toch naar het zilver te rijden. Op haar schimmel Chaira bleef ze foutloos in beide andere onderdelen. Bij de ponies behaalde Mireille Kooy het brons.

Gerelateerde berichten

  • Beld ‘op stap’ met Bouwmeester23 januari 2010 Beld ‘op stap’ met Bouwmeester De grote winnaar van de Winterfoto-wedstrijd van Goorsnieuws.nl heeft zijn prijzen vandaag in ontvangst genomen. Herman Beld (foto midden) ontving van natuurfotograaf en jurylid Han […]
  • Hector tegen KOSC op jacht naar derde zege17 september 2011 Hector tegen KOSC op jacht naar derde zege Hector, de revelatie van de eerste twee speelronden, ontvangt morgen op het eigen sportpark Kosc. Trainer Wim Woeltjes, kan buiten de langdurige afwezige spelers Alink en Van Koolwijk, […]
  • Goorse Avond wordt Hof-avond5 juli 2011 Goorse Avond wordt Hof-avond De Goorse Avond heeft in de huidige opzet de laatste editie beleeft. De organiserende stichting LOER gaat de horizon verbreden en er een Hof-avond van maken. Dat houdt in dat er bands en […]
  • Gait van de Plegge 50 joar8 februari 2010 Gait van de Plegge 50 joar Een financieel gezond advies voor Gerrit Greven. Of het deze Gorenaar ook gelukt is, is niet bekend maar als alle sokken ook goed gevuld zijn komt ie een heel eind. De felicitaties heeft […]
  • Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine23 september 2021 Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine Op zaterdag 2 oktober aanstaande organiseert de Mini Cooper Club Nederland een toertocht voor de Goorse Delphine Oosterhuis. Zij is net 18 geworden en heeft door een ernstige longziekte […]