Dubbele kater voor Goorse automobilist

Een 22-jarige Gorenaar is gisterochtend in Delden zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De jeugdige automobilist reed s`ochtends, na een gezellig avondje stappen, onder invloed van alcohol over de Langestraat. De Gorenaar vertoonde rond 10.00 uur opvallend rijgedrag. En dat ontging ook de dienstdoende Hermandad niet, die de muitende Gorenaar hebben opgepakt. Hij moest mee naar het bureau, waar hij op de vroege zondagochtend, na waarschijnlijk een korte nachtrust, 1,21 promille uitblies op de meter. Omdat het om een beginnend bestuurder gaat is het rijbewijs ingevorderd.

Gerelateerde berichten

  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorieën zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]
  • 23 april 2012 Hoeveel woog de aanhanger van HBG? De familie Schottink uit Diepenheim heeft de prijsvraag van HBG Bestrating, Containers en Grondwerken gewonnen. Het Goorse bedrijf had zondag tijdens de Open Bedrijvendag een aanhanger met […]
  • Ten Brummelhuis wint Twenthe Steigert Bokaal2 januari 2015 Ten Brummelhuis wint Twenthe Steigert Bokaal Johan ten Brummelhuis mag zich in 2015 de vrijwilliger van het jaar noemen van vv Twenthe. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kreeg hij de Twenthe Steigert Bokaal uitgereikt door voorzitter Ben […]
  • Hofstreek TV stelt Schoolfeestkids centraal15 juni 2016 Hofstreek TV stelt Schoolfeestkids centraal Hofstreek TV staat ook dit weekend al in het teken van het School- en Volksfeest. Na de positieve reacties over de uitzending van afgelopen weekeinde, waarin de Seniorentocht en de […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]