41ste editie Goorse Sjoowavonden

Goor maakt zich dit weekend alweer op voor de 41ste editie van de Sjoowavond. Noviteit dit jaar is dat de muziekavonden van eigen bodem nu in één weekend. De aftrap is vanavond. Vanaf 20.00 uur worden er meer dan vijftig muzikale acts opgediend in een show van drie uur. Dit jaar worden de muzikanten niet langer ondersteund door de Travelin’ Band. Er is een gelegenheidsband geformeerd met leden van Travelin’ en Reflexxion. De kaartverkoop is al een tijd aan de gang, maar u kunt op deze site nog altijd terecht voor kaarten voor de Sjoowavond van vandaag. Morgen is De Bebsel ook vanaf 19.00 uur geopend voor de tweede aflevering, deze is uitverkocht. Bij De Reggehof is zaterdag een Country Café, terwijl zondag de voorstelling Oorlogsgeheimen te zien is.

IMG 1659

Gerelateerde berichten

  • Fiets zwemt in De Regge21 oktober 2019 Fiets zwemt in De Regge Het is een ongewone stek om je fiets te parkeren. Zeker als deze nog in een goede staat verkeert. De Batavus op onderstaande foto is om onduidelijke redenen in De Regge beland. Even […]
  • Hoofdbrekens tijdens Jubileumdictee9 maart 2016 Hoofdbrekens tijdens Jubileumdictee "Hoe schrijf je gewaterpolood ?" vroeg burgemeester Ellen Nauta zich vertwijfeld af, gisteravond op Twitter. Ze was op dat moment in het Goorse gemeentehuis waar ze meedeed aan een […]
  • Thema-avond ook voor goede doel21 april 2010 Thema-avond ook voor goede doel De thema-avond "Voetbaltoppers uit het Oosten" bij vv Twenthe morgenavond dient ook een goed doel. Er wordt tijdens de gratis toegankelijke avond gecollecteerd voor de stichting […]
  • Blikseminslag zorgt nog voor problemen UPDATE21 juli 2014 Blikseminslag zorgt nog voor problemen UPDATE De blikseminslag waarbij gisteravond een schoorsteen van een dak in de Molenstraat is geblazen zorgt ook nu nog voor problemen in de buurt. Een deel van de huishoudens in de buurt zit nog […]
  • Oald Goor: De winkel van Bosman23 oktober 2018 Oald Goor: De winkel van Bosman Het was een begrip aan het begin van de vorige eeuw. De winkel van Bosman. Gerrit Johan Bosman was een middenstander met aanzien in 't Twentse Haagje en had een winkel met allerhande […]