Maak kennis met tennis bij Mossendam

De buitenbanen zijn geprepareerd en de nieuwe trainer Pim Heinhuis is zich aan het installeren op zijn nieuwe werkterrein. Kortom, TV De Mossendam is klaar voor een nieuwe seizoen. Bij de aftrap van een nieuw jaar geeft de Goorse vereniging kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met de sport. Zondag kunnen kinderen vanaf groep 3 vanaf 10.00 uur kosteloos een balletje slaan. Verder krijgen ze uitleg van de nieuwe trainer. Mocht je geen racket hebben, hierin voorziet de Mossendam ook op deze dag.

maak-kennis-met-tennis-def-2

Gerelateerde berichten

  • tenniskampioenen22 maart 2013 Maak kennis met tennis bij De TVM Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De […]
  • Maak kennis met tennis16 maart 2011 Maak kennis met tennis Onder het motto, maak kennis met tennis, organiseert Tennisvereniging De Mossendam woensdagmiddag 23 maart een tennisinstuif, waarbij alle basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 […]
  • beijer30 maart 2013 Lawrence Beijer nieuwe trainer GTC De Goorse Tennis Club heeft in de persoon van Lawrence Beijer een nieuwe tennisleraar aan zich verbonden. De 25-jarige Beijer is een jonge en sportieve leraar met heel veel enthousiasme. […]
  • Maak kennis met tennis16 maart 2012 Maak kennis met tennis Tennisvereniging De Mossendam organiseert volgende week een kennismakingsdag. De club wil potentiële leden uitnodigen om een tennisracket ter hand te nemen. Kinderen uit  de groepen 3 tot […]
  • Maak kennis met tennis bij de Mossendam27 maart 2015 Maak kennis met tennis bij de Mossendam De Goorse tennisliefhebbers ontwaken langzaamaan ook uit de winterslaap. Deze week werden de pasjes voor het buitenseizoen afgehaald en komende zondag organiseert TV De Mossendam een […]