Maak kennis met tennis bij Mossendam

De buitenbanen zijn geprepareerd en de nieuwe trainer Pim Heinhuis is zich aan het installeren op zijn nieuwe werkterrein. Kortom, TV De Mossendam is klaar voor een nieuwe seizoen. Bij de aftrap van een nieuw jaar geeft de Goorse vereniging kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met de sport. Zondag kunnen kinderen vanaf groep 3 vanaf 10.00 uur kosteloos een balletje slaan. Verder krijgen ze uitleg van de nieuwe trainer. Mocht je geen racket hebben, hierin voorziet de Mossendam ook op deze dag.

maak-kennis-met-tennis-def-2

Gerelateerde berichten

  • poes almelreef19 februari 2013 Tactische kat ontloopt de brandweer (Update) Maandagmiddag rond 17:45 uur rukte de brandweer, na een melding van de dierenambulance dat er een jong katje in de boom zat, uit naar het Almelreef. Daar aangekomen poogde de brandweer de […]
  • Slot nieuwe voorzitter Goorse wielerstichting15 november 2012 Slot nieuwe voorzitter Goorse wielerstichting Michiel Slot is de nieuwe voorzitter van de Stichting Wielerevenementen Goor. Slot is van oorsprong afkomstig uit Bornerbroek, maar sinds vorig jaar woonachtig in Goor. Hij was in het […]
  • Niek kan op de brommer…7 februari 2011 Niek kan op de brommer… Niek van de Höver heeft het dan eindelijk voor elkaar. Gisteren bereikte hij de memorabele leeftijd van 16 jaar waardoor hij nu ook gemotoriseerd door het leven kan. Hij wordt via deze […]
  • Diamanten huwelijk voor echtpaar Van der Pluijm7 februari 2013 Diamanten huwelijk voor echtpaar Van der Pluijm Burgemeester Goudt heeft vanmorgen Wim en Truus van der Pluijm gefeliciteerd met hun 60-jarig huwelijk. Ook Koningin Beatrix heeft middels een brief haar felicitaties kenbaar gemaakt. Het […]
  • Gorenaar van twee fietsen bestolen26 december 2013 Gorenaar van twee fietsen bestolen Zeker in deze periode van bezinning is het niet voor te stellen dat iemand slachtoffer wordt van een dubbele brute fietsenroof. Desondanks is het realiteit: De Gorenaar, wiens fiets […]