Raadslid doet aangifte tegen Wilders

annemiekewissinkAnnemieke Wissink (foto) heeft vandaag op persoonlijke titel aangifte gedaan tegen PVV-leider Geert Wilders. Het huidige raadslid van de PvdA, die niet is gekozen in de nieuwe gemeenteraad, spreekt schande over de actie van Wilders woensdagavond. “Toen ik op de televisie de beelden zag van een scanderende zaal die riep om minder Marokkanen kromp mijn hart ineen”, zegt Wissink in een reactie. “Wilders doet in mijn ogen een aanval op het land wat ik zo lief heb door het zaaien van haat en discriminatie. Ik kan dit niet langer van een afstand bekijken zonder iets te doen. Daarom heb ik hiervan vandaag aangifte gedaan tegen Geert Wilders.” Wissink denkt dat de aangifte weinig effect heeft. “Maar ik hoop dat we nu als een blok kunnen laten zien dat we zo’n taal in ons mooie Nederland niet tolereren.”

Gerelateerde berichten

  • Wandel4daagse zonnig van start5 juni 2012 Wandel4daagse zonnig van start Ruim 800 wandelaars zijn vanavond van start gegaan tijdens de wandel4daagse van Goor.┬áIn tegenstelling tot het herfstachtige weer van gisteren konden de wandelaars genieten van prachtig […]
  • foto9028 maart 2012 90’s-party zaterdag bij De Ster De Ster organiseert zaterdagavond een 90's-party. De uitbaters willen samen met DJ Peter Pas en de bezoekers terug naar het gevoel van eind vorige eeuw. De muziek uit die tijd zal door de […]
  • Daan Zweers geslaagd16 juni 2010 Daan Zweers geslaagd Daan Zweers mag zijn tas buiten hangen en dat heeft hij dan ook met liefde gedaan. Daan heeft vandaag de uitslag gekregen van zijn examen en hoeft niet meer terug te keren op de middelbare […]
  • Huiseigenaren kunnen zich weer aanmelden voor warmtefoto2 januari 2022 Huiseigenaren kunnen zich weer aanmelden voor warmtefoto Huiseigenaren in Hof van Twente kunnen zich, evenals vorig jaar weer aanmelden voor het laten maken vaneen gratis warmtefoto van hun huis. Op een warmtefoto (foto) is te zien waar warmte […]
  • Veel bekeuringen op blauw Weversplein12 juni 2015 Veel bekeuringen op blauw Weversplein De blauwe parkeerzone mag dan een fraaie uitkomst zijn voor alle middenstanders op het Weversplein. Een aantal automobilisten uit Goor moet duidelijk nog wennen aan de noviteit. Zo is al […]