Hector weer in de slotfase onderuit

Hector verloor vanmiddag weer een wedstrijd in de eindfase. Dit keer dompelde vv Holten door een rake kopbal in de 90e minuut in rouw. De maker van de goal was Rob Tuitert, de broer van inmiddels ex-schaatser en voormalig olympisch kampioen Mark Tuitert. Ook tegen Sportclub Lochem en Bon Boys ging het al fout vor Hector in de slotfase. “We moeten de ballen er wel een keer in gaan schieten want kansen krijgen we genoeg”, zegt een balende trainer Mark Dijkstra. Hij kon geen beroep doen op zijn beste man Christian Haverslag, die vlak voor het duel geblesseerd moest afhaken. “Ondanks dat hadden we gewoon kunnen winnen. Zij hadden het betere van het spel maar wij kregen de beste mogelijkheden.” Daarmee zegt de oefenmeester niets teveel want grote kansen van onder meer Reijnenberg en Kel werden om zeep geholpen. Halverwege de tweede helft stopte Hector-doelman Daniël Kolbe (foto onder) nog op schitterende wijze een strafschop. Hector gaat dus ondanks dat gegeven weer onderuit maar in paniek is Dijkstra geenszins, “Nog een driepunter en we zijn veilig als het gaat om lijfsbehoud. Dat gaat echt wel lukken.”

danielkolbe