Olympia blijft zegevieren in 1e klasse

De tafeltennisheren van Olympia blijven verrassend goed presteren in de eerste klasse. Lijfsbehoud is het doel voor de Goorse equipe, maar inmiddels staat Olympia op een knappe tweede stek. Dit weekend werd Rijssen met maar liefst 9-1 aan de zegekar gebonden. Donderdag speelt Olympia tegen Smash, dat derde staat. 

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Olympia neemt revanche op Smash uit Losser26 februari 2018 Olympia neemt revanche op Smash uit Losser De tafeltennissers van Olympia hebben een knappe 7-3 zege geboekt op Smash 2000. De Goorse ploeg verloor twee weken geleden nog met 8-2 van de concurrent uit Losser maar nam in de eigen […]
  • Olympia zegeviert over Vitesse25 februari 2013 Olympia zegeviert over Vitesse De tafeltennissers van Olympia hebben dit weekend de 1e klasse D de thuiswedstrijd tegen Vitesse 1 gewonnen. De ploeg uit Hengelo werd met 6-4 naar huis gestuurd. Bij de Goorse ploeg […]
  • Olympia op weg naar lijfsbehoud23 april 2014 Olympia op weg naar lijfsbehoud De tafeltennissers van Olympia hebben een goede stap gezet richting lijfsbehoud. In de eerste klasse C werd concurrent Tras uit Twello overtuigend verslagen. Het werd 7-3 voor de Goorse […]
  • 25 maart 2013 Schwirtz en Waszink in de prijzen De Goorse judoka's Twan Schwirtz en Carmo Waszink hebben afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald bij het tweede internationale judotoernooi in Almelo. Schwirtz zegevierde in de […]