Olympia blijft zegevieren in 1e klasse

De tafeltennisheren van Olympia blijven verrassend goed presteren in de eerste klasse. Lijfsbehoud is het doel voor de Goorse equipe, maar inmiddels staat Olympia op een knappe tweede stek. Dit weekend werd Rijssen met maar liefst 9-1 aan de zegekar gebonden. Donderdag speelt Olympia tegen Smash, dat derde staat. 

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Ook De Albatros wordt Kindcentrum13 januari 2016 Ook De Albatros wordt Kindcentrum De Albatros wordt ook een zogenoemd Kindcentrum. De nieuwe stichting Kinderopvang Hof van Twente, die de activiteiten van het failliet verklaarde De Triangel over heeft genomen, gaat per 1 […]
  • Boake zoekt hout…27 februari 2015 Boake zoekt hout… De houtberg op het Roelofsenterrein krijgt steeds meer volume. Veel Gorenaren hebben al een bijdrage geleverd aan de Boake maar het blijft mogelijk om hout te brengen. Dat kan ook morgen […]
  • Muziek op Schoot weer van start5 oktober 2011 Muziek op Schoot weer van start Op vrijdag 7 oktober 2011 start op de Muziekschool Hof van Twente weer met de cursus Muziek op Schoot. Deze cursus, die bestaat uit 8 lessen, is speciaal voor (groot)ouders en hun […]
  • Mariët Hartgerink ziet Sarah4 januari 2017 Mariët Hartgerink ziet Sarah Mariët Hartgerink heeft zich ook bij de club van 50 gevoegd. Via deze weg wordt ze namens haar jongens en de broers en zussen van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  • Hector verliest van koploper5 oktober 2014 Hector verliest van koploper Hector heeft geen vervolg kunnen geven aan de 4-1 zege van vorige week tegen Twenthe. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Enschede met 3-1 onderuit tegen koploper Emos. De nederlaag […]