Ophef over geruimde speelplaats Heeckeren

Ophef en ontzetting bij bewoners van het Heeckeren. De gemeente heeft daar een populaire speelplaats voor kinderen ontmanteld. De schommel en het klimtoestel voldoen niet aan de huidige veiligheidseisen was de uitleg van de gemeente. En dat tot ongenoegen van de buurtbewoners, die zelf garant stonden voor de veiligheid en het onderhoud van de toestellen. Alternatief is een speelplaats iets verderop, maar daar maken de kinderen in de buurt al jaren nauwelijks gebruik van. En juist die speelplaats is onveilig, volgens de buurt. Wat nu rest is een leemte met enkel en alleen een bankje, want geld voor nieuwe toestellen is er niet werd hen verteld.

imagasd

Gerelateerde berichten

  • Winterjas zoekgeraakt bij De Ster21 januari 2012 Winterjas zoekgeraakt bij De Ster In de categorie 'vermiste artikelen' vandaag de vermiste jas van Sjoerd Koster: "Mijn jas is afgelopen nacht ontvreemd bij Café de ster. Het gaat om een zwarte stoffen winterjas van het […]
  • Gerrit Peters ziet Abraham28 maart 2011 Gerrit Peters ziet Abraham Gerrit Peters viert vandaag zijn vijftigste verjaardag. De vrienden zijn al druk bezig geweest met een Abraham, die bij Gerrit en Jolanda in de tuin staat. Via deze weg willen wij nogmaals […]
  • Hoog bezoek voor jongste Goorse1 februari 2017 Hoog bezoek voor jongste Goorse Ze was de eerste die werd geboren in Goor en bleek ook de eerste in de hele gemeente Hof van Twente te zijn. Rosa Ella Perdon werd op vrijdag 13 januari geboren en dat gebeurde thuis. Ze […]
  • Volle agenda Kindvriendelijk Goor4 april 2014 Volle agenda Kindvriendelijk Goor Voor stichting Kindvriendelijk Goor breken drukke tijden aan. De organisatie van het Kinderkamp is op de achtergrond al in volle gang, aan de voorkant kloppen er twee drukke activiteiten […]
  • Twenthe verslaat koploper DOS’1916 oktober 2011 Twenthe verslaat koploper DOS’19 Twenthe Goor heeft voor een verrassing gezorgd in de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis, die allerminst goed begonnen was aan het seizoen, won vanmiddag van koploper […]