ICT-afdeling Goor samen met Hengelo

Het college heeft het plan om samen te gaan werken met de gemeente Hengelo op ICT-gebied. De samenwerking gaat vooraleerst over de werkplekken en het delen van servers. Verder onderzoek moet uitwijzen of er voor beide gemeenten meerwaarde is in termen van kostenbesparing, kwaliteitsverhoging, verlaging van kwetsbaarheid en het creëren van kansen voor het personeel. Het streven is om het onderzoek  in augustus 2014 af te ronden waarna een definitief besluit wordt genomen.

gemeentehuis hvt

Gerelateerde berichten

  • Twee decemberconcerten voor KNA26 november 2013 Twee decemberconcerten voor KNA Accordeonvereniging KNA maakt zich op voor een muzikale decembermaand. Op het programma staat namelijk de deelname van het A-orkest aan het landelijke concours-festival op zondag 8 […]
  • Goorse Whiskyclub om het kampvuur17 mei 2018 Goorse Whiskyclub om het kampvuur De Goorse Whiskyclub (Goorse Usquebaugh Society) organiseert volgende week vrijdag voor de zesde keer in successie een Twentse whiskyavond bij het kampvuur. Deze avond staat geheel in het […]
  • Speelman & Speelman…….18 maart 2011 Speelman & Speelman……. De aftrap van het theaterweekend is deze week in handen van Speelman en Speelman. De twee broers Daan en Joost (foto) uit het Gelderse Ermelo struinen de theaters af met hun gitaar en […]
  • Goorse voetbalmuur groot succes20 augustus 2009 Goorse voetbalmuur groot succes De interactieve voetbalmuur die ontwikkeld is voor FC Twente door het Goorse bedrijf Yalp blijkt een groot succes. De digitale muur met het bijhorende kunstgrasveldje ligt op het […]
  • Vermiste man weer terecht24 augustus 2009 Vermiste man weer terecht Een Goorse man die vanavond als vermist werd opgegeven is weer terecht. De man, die vandaag in depressieve toestand zijn woning had verlaten, is in een gezonde staat aangetroffen. De […]