MTB-tocht voor Join4Energy

Mountainbikers kunnen zaterdag aan de bak voor een tocht voor het goede doel. Vanaf Herberg de Pot wordt een afstand van 65 of 100 kilometer gereden voor de stichting Join4Energy. Dat gebeurt in drie verschillende etappes van 30 tot 35 kilometer. Het is dus mogelijk om twee van de drie etappes te rijden (of eventueel 1 ronde mee te doen). Na elke ronde is er tijd voor een gevarieerde catering. De routes worden niet voorzien van pijlen. Er wordt gefietst in kleine groepen waarbij elke groep iemand met een gps aan kop heeft om de routes te volgen. De bijdrage is 20 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief de catering. Het vertrek voor de verschillende etappes is rond de klok van 9.00 uur. U kunt zich opgeven voor deze marathon bij Alfons Ganzevles, via ln.emohnull@selveznag.a

yalpmvt