Volle agenda Kindvriendelijk Goor

Voor stichting Kindvriendelijk Goor breken drukke tijden aan. De organisatie van het Kinderkamp is op de achtergrond al in volle gang, aan de voorkant kloppen er twee drukke activiteiten aan de deur. Volgende week zondag is er een Palm Pasen-optocht. Vanaf 12.00 uur trekken de telgen vanaf De Reggehof door Goor onder leiding van Apollo. Op Koningsdag, dat dit jaar op 26 april wordt gevierd, is het stadshart weer decor van een uitgebreide spelletjesmiddag. Summum van de middag is de Stalen Ros Rees. Voor meer informatie en opgave, check de site.

zeskamp

Gerelateerde berichten

  • Zonnig tweede ‘Grenzeloos’ weekeinde17 juli 2015 Zonnig tweede ‘Grenzeloos’ weekeinde Deel twee van de Grenzeloze weken gaat vanmiddag van start in het Goorse stadshart. De weergoden zijn de winkeliers en horecaondernemers in ieder geval goed gezind. Het centrum wordt om […]
  • Nieuw werk kunstuitleen11 juli 2019 Nieuw werk kunstuitleen De Kunstuitleen Hof van Twente¬† heeft een nieuw werk van Henne Neppelenbroek toegevoegd aan de collectie. Henne Neppelenbroek is een kunstenaar, die niet alleen zijn sporen verdient in¬† […]
  • Verhuizing Vos Autotechniek (adv)14 november 2017 Verhuizing Vos Autotechniek (adv) Vos Autotechniek is verhuisd. De onderneming heeft op het Goorse industrieterrein de Spechthorst, aan het eind van de Wheedwarsweg, heeft haar nieuwe onderkomen gevonden. Vanaf de […]
  • Damveld Overijssels kampioene29 maart 2009 Damveld Overijssels kampioene Sophie Damveld van G.V. Excelsior heeft het wedstrijdseizoen in stijl afgesloten. In sporthal "de Bouwmeester" in Haaksbergen overtuigde ze de jury van haar kunnen tijdens de finale van de […]
  • Kukelnest in de ban van NL Doet9 maart 2020 Kukelnest in de ban van NL Doet Tijdens de landelijke NL DOET vrijwilligersdag van het Oranjefonds zal er ook weer hard en nuttig geklust worden op de kinderboerderij het Kukelnest aan de Lintelerweg. Een enthousiaste […]